<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=116957359027108&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Nyheter

 • januar 30, 2018

  Velkommen som kunde til NLM-barnehagene!

  NLM Barnehagene AS har nå signert avtale med oss! 

 • januar 11, 2018

  Frivillig tilbakekallings- og erstatningsprogram for batterisikkerhet for enkelte HP-modeller

  Produsenten HP har opprettet et frivillig tilbakekallings- og erstatningsprogram for batterisikkerhet vedrørende enkelte bærbare datamaskiner og mobile arbeidsstasjoner.

 • januar 6, 2018

  Lars Erik Smidt leder vårt nye rådgivningsteam!

  Lars Erik er leder for vår nye avdeling Advisory, og hadde sin første arbeidsdag 2. januar. -Vi skal ta rådgivning til nye høyder med de beste konsulentene og rådgiverne i markedet. Vi skal bli enda bedre på å støtte kunder med gode råd for driftsløsningene de har i dag, og gode råd for utvikling av fremtidig plattform, sikkerhet og digitalisering av tjenester, forteller Lars Erik.

 • januar 4, 2018

  TeleComputing jobber for å tette sikkerhetshull i Intels prosessordesign

  Google har oppdaget sikkerhetshull i prosessordesignet som har vært benyttet av blant andre Intel de siste 20 år. Denne sårbarheten gjelder alt som er av IT, men sannsynligheten for at sårbarheten utnyttes er svært liten. TeleComputings absolutte prioritet er alltid høy sikkerhet for kundene, og vi jobber nå på flere fronter for å tette sikkerhetshullet. Vi ber alle våre kunder om alltid å være oppmerksom på hvilke websider man klikker på og hvilke e-poster og vedlegg man åpner.

1

 

Arkiv