<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=116957359027108&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Nyheter

 • juni 29, 2017

  Vi ønsker Doorway-kunder velkommen til TeleComputing

   I dag kan vi melde at Konkurransemyndighetene har godkjent TeleComputings kjøp av Doorway, og alle juridiske formaliteter i forbindelse med oppkjøpet er på plass.

 • juni 26, 2017

  TeleComputing selger konsulentselskapet Kentor til europeisk IT-gigant

  TeleComputing har inngått en avtale som innebærer at Sopra Steria overtar IT konsulentselskapet Kentor med 330 medarbeidere og virksomheter i Stockholm, Göteborg og St. Petersburg. Kentor har vært et frittstående selskap i TeleComputing konsernet siden 2007. Med dette salget rendyrker og styrker TeleComputing sitt strategiske fokus på kjernevirksomheten.

 • juni 21, 2017

  TeleComputing lanserer ny Tjenestekatalog

  TeleComputing har jobbet med ny struktur for forenklede tjenestebeskrivelser som skal gjøre det enklere for deg som kunde å lese og forstå hva du kjøper hos oss. Vi har derfor brukt mye tid på språk og formuleringer, og fjernet teknologi og tekniske begreper fra tjenestebeskrivelsene. Du som kunde skal i større grad fokusere på forretningsverdien av å kjøpe tjenesten. Teknologien tar vi oss av!

1

 

Arkiv