<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=116957359027108&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Nyheter

Ledig stilling

desember 14, 2017
By:

Bli med i vårt Advisory team

For å støtte våre kunder med gode råd for eksisterende driftsløsning og utvikling av fremtidig plattform, sikkerhet og digitalisering av tjenester, bygger vi nå et nytt rådgivende team på 15 personer med de beste konsulentene og rådgiverne i markedet. Til dette teamet søker vi nå etter Senior IT Security Advisor, to Senior Solution Architects og flere Solution Architects.


Du er en ideell kandidat for oss dersom du kommer fra en kunderettet stilling hvor du har guidet dine kunder fra innledende kartlegging, tekniske diskusjoner og videre til implementering av løsninger som har bidratt til å realisere disse virksomhetenes visjoner og forretningsmål.

Les mer om de ulike stillingene her:

Senior IT Security Advisor      Senior Solution Architect      Solution Architect

 

Følg oss:

TeleComputing

TeleComputing har et sterkt fagmiljø på hybride skyløsninger, digitale samarbeidsverktøy, infrastruktur og sikkerhet, og hjelper kunder å utnytte dagens og morgendagens løsninger. Konsernet har et stort kompetansemiljø på hybride skytjenester som plattform for digital transformasjon, og målet er å være kundens beste partner for forretningsutvikling i Norden. Konsernet har cirka 1.100 ansatte på 11 steder i 4 land og over 2 000 virksomheter som kunder i Norden.