<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=116957359027108&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Nyheter

Ledig stilling

desember 14, 2017
By:

Bli med i vårt Advisory team

For å støtte våre kunder med gode råd for eksisterende driftsløsning og utvikling av fremtidig plattform, sikkerhet og digitalisering av tjenester, bygger vi nå et nytt rådgivende team på 15 personer med de beste konsulentene og rådgiverne i markedet. Til dette teamet søker vi nå etter Senior IT Security Advisor, to Senior Solution Architects og flere Solution Architects.


Du er en ideell kandidat for oss dersom du kommer fra en kunderettet stilling hvor du har guidet dine kunder fra innledende kartlegging, tekniske diskusjoner og videre til implementering av løsninger som har bidratt til å realisere disse virksomhetenes visjoner og forretningsmål.

Les mer om de ulike stillingene her:

Senior IT Security Advisor      Senior Solution Architect      Solution Architect

 

Følg oss:

TeleComputing

TeleComputing er en ledende tilbyder av IT-driftstjenester, nettskytjenester, sentraliserte ASP løsninger og outsourcing på det nordiske SMB markedet. Konsernet består i dag av nærmere 650 medarbeidere fordelt på lokasjoner i Asker, Arendal, Bergen, Stavanger, Stockholm og Göteborg, og håndterer IT-drift for mer enn 1300 kunder med 115 000 IT-brukere.