<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=116957359027108&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Nyheter

juli 5, 2018
By:

Heidi Kopperud blir ny markedsdirektør i TeleComputing Norway AS

TeleComputing Norway AS ansetter Heidi Kopperud som ny markedsdirektør for å styrke og videreutvikle selskapets markedsposisjon i en bransje preget av innovasjon og svært høy konkurranse.

Hun vil inngå i den norske ledergruppen og rapportere til administrerende direktør i TeleComputing Norway AS, Hege Støre. Kopperud vil også ha et overordnet ansvar for markedsføring totalt sett i TeleComputing. 

Heidi Kopperud har lang kommersiell erfaring fra både utvikling av egne selskaper og lederroller i Atea.

- Hennes unike bakgrunn sammen med inngående forretnings- og kundeforståelse blir svært viktig i vårt arbeid mot nye og eksisterende kunder. Vi har høye vekstambisjoner, og er avhengige av å treffe markedet med tydelige og relevante budskap om våre tjenester, sier administrerende direktør i TeleComputing Norway AS, Hege Støre.

- Jeg gleder meg til å bidra i et selskap med rask endringstakt og solide vekstmål. TeleComputing er en sterk merkevare med en god posisjon i markedet. Jeg har med meg et tydelig kundefokus og vil bidra til at alt vi gjør handler om verdiøkning for kunden. Jeg ser frem til å samle krefter over landegrensene og jobbe helhetlig på tvers av det nordiske markedet, sier Heidi Kopperud.

- Vi er svært fornøyde med å få en relasjonssterk, resultatorientert og operativ profil med på reisen videre. Hun tiltrer stillingen medio august, avslutter Støre.

Følg oss:

TeleComputing

TeleComputing er en ledende tilbyder av IT-driftstjenester, nettskytjenester, sentraliserte ASP løsninger og outsourcing på det nordiske SMB markedet. Konsernet består i dag av nærmere 650 medarbeidere fordelt på lokasjoner i Asker, Arendal, Bergen, Stavanger, Stockholm og Göteborg, og håndterer IT-drift for mer enn 1300 kunder med 115 000 IT-brukere.