<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=116957359027108&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Nyheter

juli 5, 2018
By:

Heidi Kopperud blir ny markedsdirektør i TeleComputing Norway AS

TeleComputing Norway AS ansetter Heidi Kopperud som ny markedsdirektør for å styrke og videreutvikle selskapets markedsposisjon i en bransje preget av innovasjon og svært høy konkurranse.

Hun vil inngå i den norske ledergruppen og rapportere til administrerende direktør i TeleComputing Norway AS, Hege Støre. Kopperud vil også ha et overordnet ansvar for markedsføring totalt sett i TeleComputing. 

Heidi Kopperud har lang kommersiell erfaring fra både utvikling av egne selskaper og lederroller i Atea.

- Hennes unike bakgrunn sammen med inngående forretnings- og kundeforståelse blir svært viktig i vårt arbeid mot nye og eksisterende kunder. Vi har høye vekstambisjoner, og er avhengige av å treffe markedet med tydelige og relevante budskap om våre tjenester, sier administrerende direktør i TeleComputing Norway AS, Hege Støre.

- Jeg gleder meg til å bidra i et selskap med rask endringstakt og solide vekstmål. TeleComputing er en sterk merkevare med en god posisjon i markedet. Jeg har med meg et tydelig kundefokus og vil bidra til at alt vi gjør handler om verdiøkning for kunden. Jeg ser frem til å samle krefter over landegrensene og jobbe helhetlig på tvers av det nordiske markedet, sier Heidi Kopperud.

- Vi er svært fornøyde med å få en relasjonssterk, resultatorientert og operativ profil med på reisen videre. Hun tiltrer stillingen medio august, avslutter Støre.

Følg oss:

TeleComputing

TeleComputing har et sterkt fagmiljø på hybride skyløsninger, digitale samarbeidsverktøy, infrastruktur og sikkerhet, og hjelper kunder å utnytte dagens og morgendagens løsninger. Vårt motto er «Every challenge needs a partner», og uansett hvilke utfordringer kundene våre står overfor, skal de vite at TeleComputing er en partner å stole på. Vi tror på potensialet som ligger i å omfavne og dele kunnskap, styrken i å oppnå noe sammen og mulighetene som ligger i utvikling og endring. Derfor er våre kjerneverdier Embrace knowledge, Achieve together og Empower change. Vi har cirka 1.100 ansatte på 11 steder i 4 land og over 2 000 virksomheter som kunder i Norden. TeleComputing er i sterk vekst, og hos oss har du store muligheter for videreutvikling.