<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=116957359027108&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Nyheter

 • mai 7, 2018

  Kredinor valgte TeleComputing!

  Kredinor-avtalen er en av våre største kontrakter så langt i år. Kredinor har signert en treårsavtale med TeleComputing med potensiell verdi på opptil 50 millioner kroner. - Jeg føler vi er «i dytten» om dagen, sier konsernsjef Terje Mjøs til Finansavisen.

 • mai 7, 2018

  Kredinor velger TeleComputing som ny IT-driftspartner

  IT-selskapet TeleComputing inngår avtale med Kredinor - et av landets største inkassoselskap. Kontrakten har en verdi på nærmere 50 millioner kroner over en treårsperiode. – Dette er en av våre største kontrakter så langt i år, sier konsernsjef Terje Mjøs i TeleComputing.

 • mai 2, 2018

  TeleComputing blir sølvpartner i ODA-nettverket!

  Administrerende direktør i TeleComputing Norge, Hege Støre, sier ODA-nettverket spiller en viktig rolle for å få flere kvinner til å velge IT. - Vi trenger flere kvinnelige rollemodeller innen IT og teknologi, og norsk næringsliv trenger problemløsere av begge kjønn for å lykkes. Vi ser frem til å jobbe med Nordens ledende møteplass for kvinner i IT, sier Støre. 

 • april 30, 2018

  Når får Norge sin første «sjefsdigitaliserer»?

  Norge blir sett som et av verdens ledende land på digitalisering, men skal vi holde posisjonen må vi øke tempoet. Rapporter fra OECD (2017) og Riksrevisjonen (2018) har flere forslag som kan gi større fart på digitaliseringen!

 • april 26, 2018

  Frokostseminar - Power BI

  Start morgenen med frokost hos oss, og få innblikk i hvordan du kan bli mer effektiv med Power BI.

 • april 17, 2018

  Elfag samarbeider med TeleComputing!

  Elfag er en av landets største og mest kjente elektrikerkjeder, med 160 medlemsbedrifter fordelt på 180 steder over hele landet. Nå har Elfag inngått en rammeavtale med TeleComputing, som gir store fordeler for alle medlemmer i Elfag-kjeden. Avtalen gir medlemmene av Elfag-kjeden tilgang til en komplett IT-driftsløsning til fordelaktige priser. 

 • april 5, 2018

  Velkommen til Aqua Robotics!

  Aqua Robotics valgte TeleComputing som IT-drifts leverandør like før påske. De er et selskap i sterk vekst, som har utviklet en banebrytende løsning for notrengjøring. Løsningen er basert på norsk teknologi, og gir en stor miljøgevinst og kraftige kostnadsreduksjoner for oppdrettsnæringen.

 • mars 26, 2018

  To oppkjøp på tre uker

  TeleComputing kjøper Digisys, som har en god posisjon på infrastruktur, sikkerhet og produktsalg. Det styrker oss som "one stop shop" for kundene. Skymarkedet er i kraftig vekst, og vi er godt rigget for å hjelpe kundene over til skyen, sier konsernsjef Terje Mjøs til Finansavisen.

 • mars 25, 2018

  TeleComputing kjøper IT-selskapet Digisys

  TeleComputing kjøper Digisys, og posisjonerer seg som en sterkere partner for digital transformasjon. 

 • mars 20, 2018

  Johan Magnusson (46) blir ny sjef i TeleComputing Sweden AB

  TeleComputing Sverige har ansatt Johan Magnusson som ny sjef. Han tiltrer stillingen 1. april. 

 • mars 20, 2018

  Frokostseminar - kom i mål med GDPR!

  Start morgenen med frokost hos oss, og hør hvordan du kan kommer i mål med GDPR.

  Agenda: 

 • mars 14, 2018

  IKT-Norge hos TeleComputing 

  Mandag hadde TeleComputing ved konsernsjef Terje Mjøs og COO Morten Søgård møte med administrerende direktør Heidi Austlid fra IKT-Norge -Vi snakket sammen om bransjens rammevilkår fremover. Norge har gode forutsetninger for å bli en attraktiv datasenternasjon, nå godt hjulpet av lavere energipriser, noe IKT-Norge har bidratt til å få gjennom, sier Mjøs.

 

Arkiv