<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=116957359027108&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Nyheter

 • november 12, 2018

  Forventer sterk vekst i markedet for skytjenester

  Administrerende direktør Hege Støre i TeleComputing Norway AS forventer en sterk vekst i skymarkedet i Norden. Nylig var hun på Gartners IT-konferanse i Barcelona, og forteller til Finansavisen at IT-sikkerhet, kundeopplevelser og skytjenester var viktige tema. 25% av infrastrukturen er allerede flyttet til public cloud og  ytterligere 3-5% av infrastrukturen flyttes årlig. Norden ligger i den øvre enden av denne skalaen, og i tillegg kommer vekst knyttet til private skytjenester, som ventes å øke med 15 %.

 • november 9, 2018

  Sales Executive

  Som Sales Executive får du ansvar for gjennomføring av salgs- og kundeaktiviteter mot nye kunder.

 • november 9, 2018

  Technical Account Manager

  Syns du det vil være spennende å tilegne deg ny teknologi i samsvar med kundenes og markedets behov?
  Hos oss får du muligheten. Vi søker nå etter Technical Account Managere (TAM) til vårt team. Som TAM skal du bidra aktivt til at kunden anvender IT på en optimal måte.

 • november 9, 2018

  Senior System Consultant COM Project


  TeleComputing er i sterk vekst og søker etter flere medarbeidere. Vi ser etter en Senior Network Consultant COM Project. Du vil inngå i et team med 25 dyktige konsulenter.

 • november 9, 2018

  Senior Implementation Consultant Application

  TeleComputing er i sterk vekst og søker etter flere medarbeidere. Vi har behov for en Senior Implementation Consultant Application i vår implementasjons avdeling. Du vil bli en del av et spennende team på ca. 25 engasjerte og dyktige konsulenter.

 • november 9, 2018

  Senior Customer Service Consultants Application

  TeleComputing er i sterk vekst og søker etter flere medarbeidere. Vi søker Senior Customer Service Consultants Application til vår Customer Service avdeling i Arendal. Du vil bli en del av et spennende team på 10 engasjerte og dyktige konsulenter. Arbeidet består av support, spesifisering, design og implementering av kundeløsninger. Oppfølging og samarbeid med kunder samt 3.parts leverandører er også en viktig del av jobben.

 • oktober 22, 2018

  Keolis fornyer og utvider avtalen med TeleComputing

  Keolis har valgt TeleComputing som partner for den svenske IT-virksomheten. Avtalen gjelder for fem år, med mulighet for to års forlengelse. Kontraktsverdien er anslått til over 100 millioner SEK. - Vi er stolte av å få fornyet tillit fra en stor og viktig kunde. Keolis er helt i front når det gjelder ny teknologi og mobilitetsløsninger, og har store muligheter til å utvikle forretningen fremover. Vårt mål er å levere den beste løsningen, slik at Keolis kan fortsette å styrke sin konkurransekraft, sier konsernsjef i TeleComputing, Terje Mjøs.

 • oktober 8, 2018

  Ny salgsdirektør i TeleComputing

  TeleComputing Norway AS har ansatt Alisan Senel som ny salgsdirektør. Senel er utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen ved Universitetet i Agder og har nærmere 10 års erfaring fra ulike salgs- og lederroller i selskaper som Atea, Hello og Dell. Senel går inn i den norske ledergruppen, og har sin første arbeidsdag medio oktober. 

 • september 30, 2018

  Bli med på TCLiveTalk!

  Onsdag den 31.okt. kl.09:30 - 10:00 går vi i gang med vår første sending av TCLiveTalk (sofaprat webinar). 

 • september 24, 2018

  Integration Summit 2018

  iBiz Solutions ønsker dere velkommen til årets mest inspirerende integrasjonsevent.

 • september 17, 2018

  TeleComputing og Pelagia fornyer: Ny fireårskontrakt signert

  Sjømatprodusenten Pelagia fornyer tilliten til TeleComputing, og skriver ny fireårskontrakt med IT-selskapet. Kontrakten er av betydelig verdi, og er inngått mellom to selskap i sterk vekst.

 • august 31, 2018

  Er din bedrift sikret i et stadig endret trusselbilde?

  IT-sikkerhet og trusler mot bedrifter er ingen nyhet, men det er en økning i reelle angrep som fører til store tap, både økonomisk og av sensitiv data. For å møte forberedt til denne nye hverdagen er det viktig å holde seg faglig oppdatert og informert om hvilke løsninger som finnes til problemene der ute. 

 

Arkiv