<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=116957359027108&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Nyheter

 • juli 15, 2018

  TeleComputing kjøper det svenske IT-selskapet LanTeam

  TeleComputing har inngått avtale om å kjøpe det svenske IT-selskapet LanTeam, et ledende selskap på IT-infrastruktur og IT-produkter i Vest-Sverige.  

 • juli 15, 2018

  TeleComputing kjøper 99X: Blir en tydelig markedsleder på hybride IT-driftstjenester for mellomstore bedrifter

  TeleComputing har inngått avtale om å kjøpe det norske IT-selskapet 99X. -Vi slår sammen våre styrker og befester posisjonen som den største IT-tjenestetilbyderen i markedet for mellomstore bedrifter i Norden, sier konsernsjef Terje Mjøs.

 • juli 9, 2018

  TeleComputing kjøper Gasellebedrift

  I Finansavisen mandag 9. juli omtales vårt oppkjøp av IT-selskapet Keystep. Nylig signerte TeleComputing og konsernsjef Terje Mjøs sitt tredje oppkjøp så lang i år. -Keystep har vist at de kan vokse, de har riktig kompetanse og en god kundeportefølje, sier Mjøs til avisen.

 • juli 8, 2018

  TeleComputing kjøper Keystep!

  TeleComputing har inngått avtale om å kjøpe det norske IT-selskapet Keystep, og styrker nå satsingen på skyløsninger, sikkerhet og rådgivning.

 • juli 5, 2018

  Heidi Kopperud blir ny markedsdirektør i TeleComputing Norway AS

  TeleComputing Norway AS ansetter Heidi Kopperud som ny markedsdirektør for å styrke og videreutvikle selskapets markedsposisjon i en bransje preget av innovasjon og svært høy konkurranse.

 • juli 5, 2018

  Ny storkontrakt til TeleComputing Sverige AB

  Et av Sveriges ledende selskaper i økonomisk rådgivning skal ta virksomheten til skyen, og har inngått avtale med TeleComputing. Avtalen strekker seg over flere år, og innebærer et stort prosjekt for utvikling og forvaltning av bedriftens IT-infrastruktur. Verdien på kontrakten verdsettes initielt til drøyt 10 millioner SEK per år.

 • juni 22, 2018

  Follestad Trend AS skal kle Norge fra skyen

  Follestad Trend AS tar skrittet ut i skyen, og får Office 365-løsninger og alle PCer og enheter administrert fra TeleComputing. – Follestad har eksistert i snart 100 år, og har en stolt tradisjon med å kle Norge! For å møte fremtiden er det allikevel helt essensielt at vi digitaliserer oss og hele organisasjonen, sier sjef for e-handel og digital markedsføring, Marius Willoch.

 • juni 21, 2018

  Microsoft bygger datasentre i Norge: -En god match med TeleComputings strategi

  Microsoft har annonsert at de skal bygge datasentre i Stavanger og i Oslo-området, og vil levere de fleste Azure-tjenester, Office365 og Microsoft Dynamics fra Norge. Datasentrene forventes ferdigstilt i løpet av 2019. -Dette er positivt for Norges ambisjoner som datasenternasjon! TeleComputing er godt posisjonert for å levere de hybride skyløsninger bedrifter trenger for å digitalisere sine prosesser og sikre fremtidige konkurransefortrinn, sier konsernsjef Terje Mjøs.

 • juni 6, 2018

  Satser sterkt på Service – ansetter ny direktør for Kundeservice fra Get

  Odd Fronth-Andersen er ansatt som ny leder for kundeservice i TeleComputing. Fronth-Andersen kommer fra stillingen som direktør for kundeservice i Get, og starter i TeleComputing til høsten. Han vil lede et team på 65 medarbeidere, og går inn i den norske ledergruppen. Han får også et nordisk fagansvar for kundeservice for virksomheten i Norge og Sverige.

 • mai 31, 2018

  Vi søker Change Manager

  Vi vokser og får nye kunder med på laget, og søker etter en Change Manager til vårt Prosjektteam.
  Som Change Manager vil du operere i grensesnittet mellom interne tekniske ressurser, merkantil kundeansvarlig, kunde og kundens leverandører, og du vil være ansvarlig for å planlegge, koordinere samt følge opp endringer.

 • mai 31, 2018

  Produktdirektør - Nyetablert stilling for ledelse av strategisk vekstområde

  Stillingen som Produktdirektør er nyopprettet og får en sentral plass i ledergruppen for TeleComputing Norway AS. Som en del av strategien med å etablere selskapet som en proaktiv og ledende one-stop shop/totalleverandør, er det etablert ambisiøse vekstmål for salg av hardware produkter og tilhørende verdiskapende tjenester.

 • mai 31, 2018

  Vi søker Økonomidirektør

  Vi søker nå en fremoverlent og faglig sterk Økonomidirektør. Stillingen vil innebære operativ ledelse av selskapets økonomiavdeling som besørger økonomistyring, analyse og regnskap. Du vil få en sentral rolle i selskapet og i ledergruppen, og ha mulighet til å påvirke utviklingen av økonomifunksjonen i et spennende selskap. Stillingen rapporterer til Administrerende direktør i TeleComputing Norway AS og i matrise til CFO i morselskapet TeleComputing AS.

  Arbeidsoppgaver

 

Arkiv