<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=116957359027108&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Enterprise Mobility + Security (EM&S)

Enterprise Mobility + Security: Identitet, mobilitet og sikkerhet

Gi dine medarbeidere tilgang til alle deres applikasjoner og program. Alt du trenger er et brukernavn og et passord.

La arbeidet bli på arbeidsplassen. Hjelp ansatte til å bli mer produktive, hold bedriftsapper og personlige apper fra hverandre. Strøm programmer fra datasenteret eller skyen slik at brukere kan være produktive overalt og på alle slags enheter, samtidig som dataene beskyttes.

Hva inneholder EM&S?

Identitet + tilgang


Tusenvis av apper, 1 identitet. La dine brukere slippe å måtte logge inn i bedriftens applikasjoner med ulike passord flere ganger. Gi dem selvbetjent og enkel pålogging for alle programmene. Én innlogging - 1.gang! Dermed blir det enklere å administrere identiteter både lokalt og i skyen.


Admin


Administrere iOS, Android, Windows – fra ett sted.Administrer mobil- og programmer, og beskytt bedriftsapper, og -data på nesten alle typer enheter med Microsofts løsning for administrasjon av mobile enheter (MDM) og mobilprogrammer (MAM).


Beskyttelse av info

Sikkerhet på bedriftsnivå for virksomheten din. Krypter viktige filer og data for å sikre at det bare er de rette personene som har tilgang. Identifiser avanserte, vedvarende trusler før de skader organisasjonen din. Med Microsofts løsning for beskyttelse av informasjon kan du beholde kontroll over bedriftsdata selv når de deles med andre, innenfor eller utenfor organisasjonen


Skrivebordsvirtualisering


La arbeidet bli på arbeidsplassen
Hjelp ansatte til å bli mer produktive, hold bedriftsapper og personlige apper fra hverandre. Strøm programmer fra datasenteret eller skyen slik at brukere kan være produktive overalt og på alle slags enheter, samtidig som dataene beskyttes.
mer informasjon

Hvorfor trenger jeg Enterprise Mobility + Security?


Fordi:
  • Helhetlige løsninger, intuitiv styring og ID-drevet sikkerhet hjelper deg å være produktiv og sikker på hvilken som helst enhet.
    - Beskytt din bedrift med identitetsdrevet sikkerhet.
  • Gi dine medarbeidere tilgang, apper og de kjente erfaringer de behøver med innebygd sikkerhet som ikke kommer i veien.
  • Ha kontroll på bedriftens apper og skill dem fra dine medarbeideres private apper på mobile enheter.
  • Dine medarbeider trenger ikke huske ulike passord til ulike apper. Én innlogging - 1 gang.
Vi bygger rett løsning for deg

Vi kan hjelpe deg og din bedrift med å tilpasse, integrere og konfigurere komponentene slik at de passer med akkurat deres arbeidsprosesser og sikkerhetspolicy.

Les: 3 eksempler: Slik øker dere sikkerheten med EM&S

Les kundereferanser

Last ned whitepaper

Ta kontakt

Vil du vite hvordan våre tjenester kan fungere for akkurat din bedrift?
Ta kontakt med oss for en uforpliktet prat.