<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=116957359027108&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Kundereferanser

Organisasjoner

desember 4, 2017
By:

Ut av huset - opp i skyen!

I 175 år har Det Norske Misjonsselskap kjempet mot urettferdighet og fattigdom med troen på Jesus som våpen. Nå har de også tatt i bruk nettskyen.

Hos oss har vi en helt klar politikk: ut av huset – opp i skyen! smiler Sigurd Egeland, kommunikasjonssjef i Det Norske Misjonsselskap (NMS). Politikken Egeland referer til, kunne lett vært en beskrivelse av organisasjonens verdensomspennende virksomhet: bekjempelse av urettferdighet og fattigdom gjennom troen på Jesus og et kristent verdisyn.

Men denne gangen snakker han altså om IT-drift.
– Èn av NMS´ hovedutfordringer, er at vi opererer i områder som ikke alltid er like godt utbygget. Med omfattende misjonsarbeid i Europa, Asia og Afrika, trenger vi tilgang til stabile nettverksløsninger slik at stasjoner og medarbeidere kan ha kontakt, og dele viktig informasjon med hverandre. For oss er blant annet tilgangen til elektroniske arkiver ”mission critical”. Derfor har vi stort fokus på å ha så mye som mulig av det vi trenger tilgjengelig via nettskyen, forklarer Egeland.

sitat-1.jpgNMS er en frivillig organisasjon, forankret i Den norske kirke. Organisasjonen består i stor grad av frivillig engasjement fra mennesker og menigheter som ber, gir og samler inn penger til arbeidet. I tillegg er det ansatte i Norge og andre land som jobber for å gi medmennesker verdig liv og varig håp.
– Høy faglig kompetanse, bærekraft, etterrettelighet og nytenkning skal prege NMS sitt arbeid. Vi er blitt 175 år gamle, men jobber hele tiden for å tilpasse oss tiden vi lever i. Dermed er det helt naturlig at vi benytter oss av nye løsninger også innenfor IT. Samtidig er vi en non-profit organisasjon, og må være veldig prisbevisste når vi kjøper slike tjenester. Gjennom TeleComputing får vi god kvalitet for pengene, mener Egeland.

Dag Vaaland i TeleComputing bekrefter at NMS er av kundene som er kommet lengst i bruken av skytjenester.
– Både vi og NMS har en klar ambisjon om å ha alle deres tjenester og informasjon tilgjengelig fra skytjenester. De er allerede på god vei til å bli en såkalt ”cloud only”-kunde, forklarer Vaaland. Han opplever samarbeidet med NMS som aktivt og svært godt.

– De er en totalkunde hos oss. Det betyr i praksis at vi er svært integrert i den daglige driften og jevnlig har kontakt med ulike deler av organisasjonen gjennom eksempelvis servicedesk. NMS er rett og slett veldig interessante og hyggelige å jobbe med!

Tr

nms logo.jpg

Faktaboks

Bedrift: Det Norske Misjonsselskap
Sted: 20 lokasjoner verden rundt. Hovedkontor i Stavanger, Norge.
Bransje: Frivillighet/Bistand

TeleComputing

TeleComputing har et sterkt fagmiljø på hybride skyløsninger, digitale samarbeidsverktøy, infrastruktur og sikkerhet, og hjelper kunder å utnytte dagens og morgendagens løsninger. Vårt motto er «Every challenge needs a partner», og uansett hvilke utfordringer kundene våre står overfor, skal de vite at TeleComputing er en partner å stole på. Vi tror på potensialet som ligger i å omfavne og dele kunnskap, styrken i å oppnå noe sammen og mulighetene som ligger i utvikling og endring. Derfor er våre kjerneverdier Embrace knowledge, Achieve together og Empower change. Vi har cirka 1.100 ansatte på 11 steder i 4 land og over 2 000 virksomheter som kunder i Norden. TeleComputing er i sterk vekst, og hos oss har du store muligheter for videreutvikling.