<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=116957359027108&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Kundereferanser

 • november 21, 2018

  PC som en tjeneste: Miljøvennlig og stabilt med TeleComputing og CHG Meridian

  Da Jensen & Co skulle flytte fra sine lokaler på Hagan til Lillestrøm i 2017, ønsket de samtidig å oppgradere IT-parken sin. Løsningen ble «PC som en tjeneste», der Jensen & Co har enhetene i tre år, før de erstattes med nytt utstyr. - Alle enheter har garanti og forsikringer i perioden og vi betaler bare for bruken av utstyret. Det er også miljøeffektivt, da enhetene gjenbrukes og eventuelt resirkuleres når nye enheter blir levert, sier Helge Bjørkhaug, IT-sjef i Jensen & Co.

 • november 6, 2018

  Slik planlegges nettverk som tåler det norske havgapet

  For sjømatprodusenten Pelagia er det viktig å kunne konsentrere seg om produksjon og videreutvikling, og det er ikke optimalt å håndtere daglig IT-drift selv. Derfor har de valgt å overlate hele driften til TeleComputing, som har vært med helt siden oppstarten i 2014.

 • mai 15, 2018

  Digital reise med rake pøkker

  Grieg Seafood ASA er en av verdens ledende oppdrettere av laks, med oppdrettsanlegg i Finnmark, Rogaland, British Columbia (Canada) og på Shetland. På hovedkontoret i Bergen møter vi CIO Trond Kathenes, som kan fortelle om en oppdrettsnæring i rivende utvikling. -Store deler av næringen er inne i en stor digital transformasjon. Vi som næring må bli mer industrialisert og mer digitalt orientert.

1

 

Arkiv