<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=116957359027108&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Kundereferanser

Elekro

november 30, 2017
By:

Kobler opp - er alltid påkoblet

Når EL-PROFFENs elektrikere har vært på jobb, skal alt virke når kunden slår på bryteren. Det samme kravet stiller Norges største elektrikerkjede til sin IT-leverandør. 

Avd.Arendal-519486-edited.pngSystemet må fungere når vi trykker på knappen. Oppetid er nøkkelordet for oss, sier markedsansvarlig i EL-PROFFEN, Trond Salvesen. Med 4000 elektrikere på jobb hver eneste dag rundt om i Norge, er landets største elektrikerkjede prisgitt at datasystemene virker som de skal. Materiellspesifikasjoner, ordrebehandling, arbeidsinstrukser og riktige byggetegninger er bare noe av det som daglig håndteres gjennom IT-systemet
TeleComputing drifter for EL-PROFFEN.PÅ NETT: Regionsjef Martin Tan og Ole Åkre i TeleComputing samarbeider
godt med Norges største elektrikerkjede 
EL-PROFFEN.

Stadig flere bedrifter og organisasjoner tar konsekvensen av at det er kostbart og ineffektivt å selv drifte egne IT-systemer. I kombinasjon med at IT er blitt forretningskritisk i nesten alle bransjer, faller valget ofte på å bruke en spesialist i stedet. Akkurat som EL-PROFFEN har gjort. – For å si det enkelt, EL-PROFFENs krav er at de skal ha sikker IT-drift uten ”hassle”.Når elektrikerne er ute på farten, skal de enkelt ha tilgang på viktig informasjon og mulighet for å legge inn ordre via mobiltelefon eller nettbrett. For å håndtere dette 
har de tilgang på fagapplikasjoner som eksempelvis SpeedyCraft. Det er en komplett håndholdt løsning for mobil håndtering av arbeids- og serviceordre, forklarer regiondirektør Martin Tan i TeleComputing. EL-PROFFEN startet som et markedskonsept i 1995, og ble i desember 2000 etablert som en elektrikerkjede med kun medlemmer som eiere. Kjedekontoret i Kristiansand betjener medlemmer og partnere over hele landet. I dag teller selskapet 176 medlemsbedrifter og mer enn 4000 årsverk. 

sitat EL.jpg

Årlig forhandler EL-PROFFEN felles innkjøpsavtaler med grossister og leverandører for over 1 milliard kroner.

– Da vi inngikk avtale om ekstern IT-drift, var det viktig for oss å samarbeide med en aktør som hadde løsninger tilpasset vårt spesielle behov og som ikke var altfor stor. I tillegg spilte pris en viktig rolle. Alt dette har vi fått gjennom samarbeidet med TeleComputing, forklarer Salvesen i EL-PROFFEN – som også roser samarbeidet når det gjelder å få på plass nye IT-løsninger i systemet.
– Når man oppdager nye behov og trenger oppdaterte løsninger, er det er jo alltid sånn at man ønsker dette ble fikset ”over natta”. I realiteten er det jo ikke sånn det foregår, men når vi sammenlikner oss med konkurrentene våre, er det ingen tvil om at EL-PROFFEN ofte er tidlig ute med å få tilgang på de nyeste funksjonene.

Trykk på knappen for å laste ned sjekklisten: Slik velger du riktig IT-leverandør

logo.jpg

Faktaboks

Bedrift: EL-PROFFEN
Sted: Kristiansand, Norge
Bransje: Elektro
Antall ansatte: ca. 4000 årsverk
fordelt på 176 medlemsbedrifter

TeleComputing

TeleComputing har et sterkt fagmiljø på hybride skyløsninger, digitale samarbeidsverktøy, infrastruktur og sikkerhet, og hjelper kunder å utnytte dagens og morgendagens løsninger. Vårt motto er «Every challenge needs a partner», og uansett hvilke utfordringer kundene våre står overfor, skal de vite at TeleComputing er en partner å stole på. Vi tror på potensialet som ligger i å omfavne og dele kunnskap, styrken i å oppnå noe sammen og mulighetene som ligger i utvikling og endring. Derfor er våre kjerneverdier Embrace knowledge, Achieve together og Empower change. Vi har cirka 1.100 ansatte på 11 steder i 4 land og over 2 000 virksomheter som kunder i Norden. TeleComputing er i sterk vekst, og hos oss har du store muligheter for videreutvikling.