<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=116957359027108&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Kundereferanser

Retail

januar 31, 2017
By:

Gode IT-løsninger er gull verdt

Helt siden 1857 har Thune vært en av landets ledende i gullsmed- og urmakerbransjen. 160 år etter åpningen, bidrar moderne IT-løsninger til at Thune fortsatt leverer til gull.

I Stortingsgaten i Oslo ligger Thunes Flagship Store hvor eksklusive klokker, blinkende diamanter og skinnende gull fyller speilblanke montere og utstillingsvinduer. Gullsmedeventyret startet i Christiania i 1857, og har i dag vokst seg til å bli en av Norges ledende bedrifter innen gullsmed og urmakerbransjen med butikker i Oslo, Akershus, Bergen og Trondheim.

– Vi er en bedrift med en lang og ærverdig historie, hvor høy kvalitet på produktene, kompetente medarbeidere og god service er blant suksessfaktorene, sier Erling Bjerke, daglig leder i Thune.

– Men vi er også helt avhengig av en moderne, stabil og sikker IT-løsning for å sørge for videre suksess og utvikling, fortsetter han.

STABILITET OG SIKKERHET
For over 15 år siden valgte Thune å outsource ansvaret for IT. Da falt valget på TeleComputing, noe de ikke har angret på. 

– Det har vært et langt og godt samarbeid, hvor vi kjenner hverandre godt. TeleComputing er en stabil og seriøs leverandør som har levert sikre, stabile og skreddersydde IT-løsninger til våre behov. Noe som er viktig for oss. Til tross for at vi er en liten kunde føler vi oss sett og prioritert, med personlig service og support, sier Bjerke.

TeleComputing har i dag blant annet ansvar for deres ERP-system, kontorstøtte, fildelingssytem, drift og support til bedriftens 17 ulike lokasjoner.

Selv om flere har anbefalt Thune å ha IT internt igjen, og konkurrenter har kommet med tilbud, har Thune valgt å bli hos TeleComputing.

– Vi har vokst sammen, hvor de har sørget for at vi til enhver tid har moderne løsninger tilpasset vår vekst og utvikling. Med intern IT-drift ville vi ikke hatt tilgang til slike ressurser, kapasitet og kompetanse. Vi er avhengig av at systemene våre har lite eller ingen nedetid store deler av døgnet, 365 dager i året. Med et slikt ansvar internt ville vi vært mye mer sårbare.

Enstens_hvit bakgrunnKJENNER BRANSJENS BEHOV
I retail-bransjen er det helt essensielt med velfungerende IT- og datasystemer. Enten det står kunder i kassa eller en leverandør kommer med varer, må alle systemer være operative i det øyeblikket du trenger de. Samtidig ønsker bransjen skalerbare løsninger som gjør det enkelt å etablere nye butikker uten å måtte foreta store investeringer i servere, datarom eller bemanne opp med eget IT-driftspersonell.

– TeleComputing har lang erfaring med IT-drift for retailbransjen, og er eksperter på trygg og stabil IT-drift. Det har vi vært i over 20 år. Når TeleComputing tar seg av IT-driften blir det enklere å drive butikk og IT-kostnadene går ned, sier Alisan Senel, salgsdirektør i TeleComputing.

MODERNISERING
Thune ser nå fremover, og skal innen kort tid lansere nye digitale løsninger med tettere integrasjon av deres systemer, automatisering og hybride skyløsninger.

– Vi skal ivareta vår lange og tradisjonelle historie, samtidig som vi må sørge for innovasjon. Målet er økt effektivitet og kunne benytte teknologien til å redusere kostnader og øke omsetninger per ansatt, avslutter daglig leder Erling Bjerke.

Trykk på knappen for å laste ned sjekklisten: Slik velger du riktig IT-leverandør

ErlingBjerkeogTLogo2.jpg

Fakta

Bedrift: Thune
Sted: Norge
Bransje: Retail
Ansatte: 120 ansatte
Driftsinntekter: 170 millioner NOK (2015)

TeleComputing

TeleComputing har et sterkt fagmiljø på hybride skyløsninger, digitale samarbeidsverktøy, infrastruktur og sikkerhet, og hjelper kunder å utnytte dagens og morgendagens løsninger. Vårt motto er «Every challenge needs a partner», og uansett hvilke utfordringer kundene våre står overfor, skal de vite at TeleComputing er en partner å stole på. Vi tror på potensialet som ligger i å omfavne og dele kunnskap, styrken i å oppnå noe sammen og mulighetene som ligger i utvikling og endring. Derfor er våre kjerneverdier Embrace knowledge, Achieve together og Empower change. Vi har cirka 1.100 ansatte på 11 steder i 4 land og over 2 000 virksomheter som kunder i Norden. TeleComputing er i sterk vekst, og hos oss har du store muligheter for videreutvikling.