<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=116957359027108&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Kundereferanser

Regnskap

desember 4, 2017
By:

Gjør regnskap med effektiv IT-støtte

Accountor er mester i å håndtere mange- og store tall. Men økonomiselskapet liker å ha færrest mulig kontaktpunkter for IT-støtte.

 

Stig.jpgSikkerhet, skalerbarhet og oppetid, sier Stig Valhovd. Direktøren for IKT og tjenesteutvikling i Accountor nøler ikke når han skal beskrive hva Nord-Europas største selskap innen økonomi- og rådgivingstjenester har som absolutte krav til sine IT-systemer.
– Regnskapsføring, lønn og rådgivningstjenester blir kontinuerlig effektivisert og forbedret takket være nye digitale tjenester. Vår daglige drift er kritisk avhengig av en pålitelig IT-plattform, forklarer Valhovd.

For å møte dette kravet, valgte selskapet å sette bort IT-driften i Norge til TeleComputing. Samarbeidet har nå vart gjennom en årrekke. 

– Accountor har en sentralisert driftsavtale med oss. Det betyr i praksis at vi tar oss av det meste som omhandler deres IT-plattform, forklarer Terje Pfefferkorn, Regionsdirektør Sør i TeleComputing. Med over 70 kontorer over hele Norge, og kunder som effektivt skal kunne jobbe og kommunisere gjennom felles digitale løsninger, er kravet til oppetid høyt. Samtidig krever sikkerhet og digital forretningsutvikling kontinuerlig tilpasning av IT-systemet.

– Vi forvalter fagapplikasjoner og leverer en skreddersøm på alle IT-produkter et regnskapskontor trenger for å fungere. Det være seg økonomisystem, lønn, rapportering, ordre, logistikk og analyse, forklarer Terje Pfefferkorn.

Det lange samarbeidet med Accountor, har gjort at TeleComputing i dag har inngående kjennskap til  egnskapsbransjens digitale behov.

sitat-2.jpg– TeleComputing ble valgt som partner da vi i Accountor skulle etablere ny felles IKT-plattform. Vår nåværende samarbeidsform har bestått siden 2013. Vi opplever TeleComputing som en partner med høy fagkompetanse og stor forståelse for vår bransjens krav og behov. Det være seg tekniske løsninger, effektivisering og forretningsutvikling. Vi er spesielt fornøyd med å ha såkalt ”single-point-of-contact” når våre brukere har behov for hjelp eller bistand. Det betyr at våre henvendelser ikke blir flytende rundt på ulike helpdesk, men får konkret oppfølging raskt via ett sentralt kontaktpunkt, sier Stig Valhovd.

Trykk på knappen for å laste ned sjekklisten: Slik velger du riktig IT-leverandør

accountor-logo.jpg

Faktaboks

Bedrift: Accountor Norge
Sted: 76 lokasjoner over hele landet
Bransje: Økonomi og regnskap
Antall ansatte: ca. 650
TeleComputing

TeleComputing har et sterkt fagmiljø på hybride skyløsninger, digitale samarbeidsverktøy, infrastruktur og sikkerhet, og hjelper kunder å utnytte dagens og morgendagens løsninger. Vårt motto er «Every challenge needs a partner», og uansett hvilke utfordringer kundene våre står overfor, skal de vite at TeleComputing er en partner å stole på. Vi tror på potensialet som ligger i å omfavne og dele kunnskap, styrken i å oppnå noe sammen og mulighetene som ligger i utvikling og endring. Derfor er våre kjerneverdier Embrace knowledge, Achieve together og Empower change. Vi har cirka 1.100 ansatte på 11 steder i 4 land og over 2 000 virksomheter som kunder i Norden. TeleComputing er i sterk vekst, og hos oss har du store muligheter for videreutvikling.