<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=116957359027108&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Kundereferanser

Organisasjoner

september 11, 2018
By:

Får bedre kontroll på kostnadene med ekstern IT-drift

I sommer gjennomførte TeleComputing en spørreundersøkelse for å undersøke bruk av IT for Knif-medlemmene. Så mange som 70 prosent oppgir at de har valgt å outsource IT-drift og support og nær 8 av 10 er godt fornøyde eller meget godt fornøyde med dette valget.


Oppetid, pris og brukerstøtte

Det viktigste ved valg av IT-leverandør er oppetid, pris og brukerstøtte. Knif-medlemmene ønsker ha systemer som fungerer, har konkurransedyktige priser og kompetent hjelp med kort responstid.

– TeleComputing ser på kundehåndtering og brukerstøtte som vårt ansikt utad. Vi har egne kundeteam med dedikerte kontaktpersoner og tilgjengelig brukerstøtte, som vi vet er viktig for våre kunder, sier Kjetil Rosnes, Senior Sales Executive.

– Vi kjenner bransjen, og vi opplever at kundene setter pris på vår kompetanse og erfaring. Vår jobb er å gi god hjelp når det trengs. Når en bruker står fast eller det oppstår feil, skal vi løse problemet, sier Rosnes.


Lavere kostnader og bedre kontroll

Undersøkelsen viser at Knifs medlemmer har fokus på pris. Likevel sier 33 prosent at de ikke kjenner egne IT-kostnader.

– Ekstern IT-drift og support kan gi bedre bedre kontroll på kostnadene og frigjøre tid og fokus til andre områder i egen virksomhet. I tillegg får man tilgang til teknisk spisskompetanse og en partner som har lagt ned betydelige ressurser i datasikkerhet, forteller Rosnes.

Han peker også på at skybaserte Office 365 lar deg betale lisens bare for det du trenger. – Med skytjenester vil du også alltid ha nyeste versjon av programmene. Om behovet endrer seg, kan flere brukere enkelt legges til eller fjernes, sier han.

– TeleComputing leverer IT-drift både til medlemmer med en eller to brukere og til de største med over tusen brukere. De har oppfylt våre forventninger når det gjelder service, skalerbarhet og evne til å skreddersy løsninger. Vi anbefaler absolutt våre medlemmer å benytte seg av denne avtalen, presiserer Kåre Hegle.


Mange muligheter med Office 365

Undersøkelsen viser at flere kan utnytte Office 365  bedre, for Office 365 er mye mer enn Outlook, Word og Excel. Office 365 har mange funksjoner som vil øke produktiviteten og sikkerheten i en organisasjon.

Teams, Skype for Business og PowerBI er gode eksempler på programmer for samhandling og informasjonsdeling. Det er mange som ikke har tatt i bruk disse programmene i Office 365 og vi tilbyr derfor ulike «startpakker», noe som gjør det enklere å komme i gang, sier Rosnes.

kundenes egne historier: slik ble vi bedre med skytjenester

Knif-logo-liten.png

Faktaboks

Bedrift: Knif Innkjøp
Sted:  Oslo
Bransje: Organisasjoner
Antall ansatte: 12

TeleComputing

TeleComputing har et sterkt fagmiljø på hybride skyløsninger, digitale samarbeidsverktøy, infrastruktur og sikkerhet, og hjelper kunder å utnytte dagens og morgendagens løsninger. Vårt motto er «Every challenge needs a partner», og uansett hvilke utfordringer kundene våre står overfor, skal de vite at TeleComputing er en partner å stole på. Vi tror på potensialet som ligger i å omfavne og dele kunnskap, styrken i å oppnå noe sammen og mulighetene som ligger i utvikling og endring. Derfor er våre kjerneverdier Embrace knowledge, Achieve together og Empower change. Vi har cirka 1.100 ansatte på 11 steder i 4 land og over 2 000 virksomheter som kunder i Norden. TeleComputing er i sterk vekst, og hos oss har du store muligheter for videreutvikling.