<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=116957359027108&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Kundereferanser

Olje-,shipping- og gass

januar 24, 2017
By:

Best til lands som til vanns

Fra New Zealand og til Nigaria. Fra Singapore til Brasil. Med 30 ulike lokasjoner, stoler BW Offshore på en IT-partner som leverer like godt til lands som til vanns.

– Vi har 2000 ansatte fra 30 ulike nasjonaliteter på nær sagt alle verdens hav, kontinenter og tidssoner. Dette stiller store krav til stabile og gode IT-løsninger som sørger for effektiv kommunikasjon- og samhandling uavhengig av hvor i verden våre brukere befinner seg, sier Senior Vice President Corporate IT and Systems, Fritz Ekløff, i BW Offshore.

BW Offshore er verdens nest største aktør innen det internasjonale FPSO-markedet (flytende produksjon, lagring og lossing av olje og gass). De har vært kunde hos TeleComputing siden 2007 og benytter en moderne hybrid skyløsning som integrerer lokale servere på skipene med TeleComputings datasentere og Microsofts skytjenester. TeleComputing har ansvaret for server- og applikasjonsdrift, konsulenttjenester og døgnåpen servicedesk, samt TeleComputings konsept for fjerndrift av lokalt utstyr.

FLEKSIBILITET OG SKALERBARHET

BW Offshore er et selskap med store ambisjoner som opererer i et dynamisk og internasjonalt marked.

– Vi ønsket en IT-partner som kunne tilby fleksible og skalerbare IT-løsninger som til enhver tid kan tilpasses våre behov og som kunne gi våre brukere IT-tilgang uavhengig av tid og sted. Det har vi fått gjennom TeleComputing, sier Ekløff.

Flere av områdene BW Offshore opererer i, har sparsom infrastruktur. Samtidig er selskapet aktive i land der myndigheten periodevis kan finne på å stenge internett.

–  Derfor er vi helt avhengig av gode, stabile og driftssikre løsninger. Daglig sendes over 25.000 mail i konsernet. For å spare tid og reisekostnader gjøres en stor andel av møtene via videokonferanser på Skype. Om dette ikke fungerer, stopper store deler av driften opp, sier Ekløff.

GJØR DET DE ER BEST PÅ

BW Offshore har vært opptatt av å ligge langt fremme.

– Vi er nok en krevende kunde som har pushet TeleComputing – men de har vært fremoverlente og levert. BW Offshore er heldig å ha en CEO som er opptatt av IT og ser på det som en investering, og ikke en kostnad, sier Fritz Ekløff.

Han er ikke i tvil om hva som var en av hovedårsakene til at de valgte å outsource sin IT-drift.

Hadde vi vært så utrolig gode på servere, IT og infrastruktur hadde vi jobbet med det og ikke olje. Derfor bruker vi i stedet våre ressurser på verdiskapning og vekst innen egen kjernevirksomhet, og lar spesialistene i TeleComputing sørge for IT-løsningene

TILPASNING I TØFFE TIDER

Med lave oljepriser, kostnadskutt og stor usikkerhet har den siste tiden vært tøff innen olje- og gass-sektoren.
– Da er det ekstra viktig med en IT-l
øsning hvor kostnadene tilpasses ved opp- eller nedskaleringFritz Ekløff1.jpg. Det er både fleksibelt og forutsigbart, sier kundens Key Account Manager, Egil Brekke.

Selskapet er blant verdens ledende leverandører av IT til olje, gass og shipping.

– Vi har en unik bransjekompetanse, i tillegg teknikere med offshore-sertifisering. Vi vet hva som fungerer, og skreddersyr løsninger til våre kunder, forklarer Brekke.

                                                                                                                                     
Trykk på knappen for å laste ned sjekklisten: Slik velger du riktig IT-leverandør

bw_logo-color-name-high-res.jpg

Fakta:

Bedrift: BW Offshore Limited
Sted: Internasjonalt
Bransje: Energi
Antall ansatte: 2000
Driftsinntekter: USD 1108 millioner (2015)

TeleComputing

TeleComputing har et sterkt fagmiljø på hybride skyløsninger, digitale samarbeidsverktøy, infrastruktur og sikkerhet, og hjelper kunder å utnytte dagens og morgendagens løsninger. Vårt motto er «Every challenge needs a partner», og uansett hvilke utfordringer kundene våre står overfor, skal de vite at TeleComputing er en partner å stole på. Vi tror på potensialet som ligger i å omfavne og dele kunnskap, styrken i å oppnå noe sammen og mulighetene som ligger i utvikling og endring. Derfor er våre kjerneverdier Embrace knowledge, Achieve together og Empower change. Vi har cirka 1.100 ansatte på 11 steder i 4 land og over 2 000 virksomheter som kunder i Norden. TeleComputing er i sterk vekst, og hos oss har du store muligheter for videreutvikling.