<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1867864750127251&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Kundereferanser

Sorter etter dato

 • TeleComputing
  januar 31, 2017
  By
  0

  Gode IT-løsninger er gull verdt

  Helt siden 1857 har Thune vært en av landets ledende i gullsmed- og urmakerbransjen. 160 år etter åpningen, bidrar moderne IT-løsninger til at Thune fortsatt leverer til gull. 

 • TeleComputing
  januar 29, 2017
  By
  0

  Cruise-kontroll på kostnadene

  Årlig reiser fire millioner passasjerer med cruiseskipene til Color Line. Selskapet sparte både tid og penger da de tok ombord en ekstern IT-partner.

 • TeleComputing
  januar 27, 2017
  By
  0

  Askeladdens gode hjelper

  Frende Forsikring kom inn som en Askeladd i bransjen og har skapt et forsikringseventyr - med TeleComputing på laget.

 • TeleComputing
  januar 26, 2017
  By
  0

  Miljøgevinst i hverdagen

  Hos miljøbedriften Econova er IT-avdelingen blitt så velfungerende at sjefen bruker 90 prosent av tiden sin i en annen jobb!

 • Lars David Klausen
  januar 25, 2017
  By
  0

  Lønnsom finansiering

  Finansieringsselskapet SG Finans har som strategi å tilby kundene brukervennlige, digitale tjenester. IT-driften har de satt ut til eksterne eksperter i TeleComputing – med betydelige kostnadsfordeler på kjøpet.

 • Patrik Lãnnerberg
  januar 24, 2017
  By
  0

  Holder toget i rute

  - Stopper vår kommunikasjon, stopper hele togtrafikken! Den svenske jernbanekjempen Infranord har valgt å sette ut IT-driften for at hverdagen skal gå på skinner.

 • TeleComputing
  januar 24, 2017
  By
  0

  Sprenger fjell-  har bombesikker datalagring

  Stangeland Maskins 750 ansatte er eksperter på sprenging, graving, bygging og boring. Datarommet har bedriften like godt plassert dypt inne i fjellet - i et tidligere NATO-anlegg!

 • TeleComputing
  januar 24, 2017
  By
  0

  Rigget seg med fleksibel pris

  Riggselskapet Songa Offshore er spesialister på oljeboring til havs. I et tøft oljemarked sverger de til en IT-partner som leverer stabil IT, men har fleksibel pris.

 • Lars David Klausen
  januar 24, 2017
  By
  0

  Best til lands som til vanns

  Fra New Zealand og til Nigaria. Fra Singapore til Brasil. Med 30 ulike lokasjoner, stoler BW Offshore på en IT-partner som leverer like godt til lands som til vanns.

 • TeleComputing
  januar 24, 2017
  By
  0

  Ble kvitt bekymringsrynker

  VITA-kjeden er Norges største leverandør av skjønnhet og velvære. Selskapet kvittet seg med bekymringsrynker og millionkostnad da de fikk ny iT-partner.

 • TeleComputing
  januar 24, 2017
  By
  0

  Setter maten på bordet

  Når fersk ost og pålegg finner veien til frokostbordet, skyldes det ikke bare glade kuer og sunt jordbruk. Det ligger også en bunnsolid IT-leverandør bak.

 • TeleComputing
  januar 24, 2017
  By
  0

  Sikrer liv og helse

  - Pasientopplysninger er så sensitivt, at vi må ha et IT-system som garanterer sikkerhet. Ingenting er viktigere for oss, forklarer Wictor Winsnes ved Carlanderska sykehus i Gøteborg. 

 • TeleComputing
  januar 23, 2017
  By
  0

  Tar vare på 80 000 pasienter

  For å gi 80 000 pasienter best mulig behandling, har Backa Läkerhus hentet inn ekstern eksperthjelp for å ta seg av IT-platform og journalsystem.

 • TeleComputing
  januar 4, 2017
  By
  0

  Gir klientene en trygg hverdag

  Advokatene i Nordenson på Sturegallerian i hjertet av Stockholm står på døgnet rundt for sine klienter. For å gjøre en best mulig jobb, ble dommen å engasjere en ekstern IT-leverandør for sikre og stabile tjenester.

1

 

Arkiv