<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=116957359027108&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Kundereferanser

 • november 6, 2018

  Slik planlegges nettverk som tåler det norske havgapet

  For sjømatprodusenten Pelagia er det viktig å kunne konsentrere seg om produksjon og videreutvikling, og det er ikke optimalt å håndtere daglig IT-drift selv. Derfor har de valgt å overlate hele driften til TeleComputing, som har vært med helt siden oppstarten i 2014.

 • september 26, 2018

  IT-drift for full musikk

  - Vi har egentlig bare ett absolutt krav: at alt skal fungere prikkfritt når teppet går opp!

 • september 11, 2018

  Får bedre kontroll på kostnadene med ekstern IT-drift

  I sommer gjennomførte TeleComputing en spørreundersøkelse for å undersøke bruk av IT for Knif-medlemmene. Så mange som 70 prosent oppgir at de har valgt å outsource IT-drift og support og nær 8 av 10 er godt fornøyde eller meget godt fornøyde med dette valget.

 • mai 30, 2018

  IT-driftavtalen gir store fordeler for KNIF-medlemmene

  TeleComputing har vist stor evne til å sette seg inn i kundens behov og flere KNIF-medlemmer har tatt i bruk innkjøpsavtalen med dem. 

 • mai 15, 2018

  Digital reise med rake pøkker

  Grieg Seafood ASA er en av verdens ledende oppdrettere av laks, med oppdrettsanlegg i Finnmark, Rogaland, British Columbia (Canada) og på Shetland. På hovedkontoret i Bergen møter vi CIO Trond Kathenes, som kan fortelle om en oppdrettsnæring i rivende utvikling. -Store deler av næringen er inne i en stor digital transformasjon. Vi som næring må bli mer industrialisert og mer digitalt orientert.

 • mai 14, 2018

  Ingen kortslutning med Teams på laget

  - Vi har endelig fått en fullverdig plattform for samarbeid og fillagring. Samtidig er systemet lagt opp med muligheter for utvidelse og utvikling. Vi er veldig fornøyde, sier Andreas Fagerheim, avdelingsleder ved Ovesen Elektriske AS.

 • desember 4, 2017

  Stoler på Jesus og skytjenester

  I 175 år har Det Norske Misjonsselskap kjempet mot urettferdighet og fattigdom med troen på Jesus som våpen. Nå har de også tatt i bruk nettskyen.

 • desember 4, 2017

  Ekstra kraft med sterk IT-partner

  Markedskraft er kunnskapsspesialist og lever av å levere tjenester til aktører i kraftmarkedet. Sitt eget IT-system har de valgt å sette ut til eksperter i TeleComputing.

 • desember 4, 2017

  Gjør regnskap med effektiv IT-støtte

  Accountor er mester i å håndtere mange- og store tall. Men økonomiselskapet liker å ha færrest mulig kontaktpunkter for IT-støtte.

 • november 30, 2017

  Kobler opp - er alltid påkoblet

  Når EL-PROFFENs elektrikere har vært på jobb, skal alt virke når kunden slår på bryteren. Det samme kravet stiller Norges største elektrikerkjede til sin IT-leverandør. 

 • januar 31, 2017

  Gode IT-løsninger er gull verdt

  Helt siden 1857 har Thune vært en av landets ledende i gullsmed- og urmakerbransjen. 160 år etter åpningen, bidrar moderne IT-løsninger til at Thune fortsatt leverer til gull.

 • januar 29, 2017

  Cruise-kontroll på kostnadene

  Årlig reiser fire millioner passasjerer med cruiseskipene til Color Line. Selskapet sparte både tid og penger da de tok ombord en ekstern IT-partner.

 • januar 27, 2017

  Askeladdens gode hjelper

  Frende Forsikring kom inn som en Askeladd i bransjen og har skapt et forsikringseventyr - med TeleComputing på laget.

 • januar 26, 2017

  Miljøgevinst i hverdagen

  Hos miljøbedriften Econova er IT-avdelingen blitt så velfungerende at sjefen bruker 90 prosent av tiden sin i en annen jobb!

 

Arkiv