<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=116957359027108&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Profilbilde Karina Kongevold

Karina Kongevold

Senior Citrix Consultant

Dagene går med til support og vedlikehold av Citrix-løsninger i Telecomputing, oppgradering, rådgivning og implementering av nye løsninger. Jeg gjør også feilsøking ved diverse problemstillinger som oppstår.

Min hverdag i TeleComputing
To ord: Spennende og intensiv. 

Min karrierevei i TeleComputing
Jeg jobbet først som Senior Consultant i server-gruppen, men siden jeg er veldig interessert i Citrix, fikk jeg tilbud om å skifte til Citrix-gruppen, noe jeg absolutt trives godt med. Her får jeg utvikle og fordype meg, og har tatt flere sertifiseringer som CCA og CCAA på Citrix XenAPP produkter og CCA på Citrix Netscaler. 

Beste med jobben
At jeg får jobbe med det som interesserer meg og at kompetansen min blir verdsatt og satset på.  

Hva vil du si til folk som lurer på om de skal søke jobb hos oss?
Her får du spennende og utfordrende arbeidsoppgaver, veldig trivelig arbeidsmiljø, flotte lokaler: Ingenting å lure på bare send inn søknaden!

Profilbilde  Huy Quang Borgan Tran

Huy Quang Borgan Tran

Systemkonsulent Messaging

Jeg jobber med drift av e-post- og kommunikasjonsløsninger.

Min hverdag i TeleComputing
Det er veldig stor variasjon på hvordan dagene er. Jeg sitter sjelden med én ting, men veksler mellom å jobbe med prosjekter, ta imot henvendelser fra kollegaer og kunder, og drifte de forskjellige systemene vi har.

Min karrierevei i TeleComputing
Jeg startet som innleid konsulent på supporten i desember 2009. Etter et halvt år fikk jeg fast jobb. Samtidig som jeg jobbet på support, tok jeg også over ansvaret for PDA-gruppen. Sommeren 2011 gikk jeg over til messaging-gruppen hvor jeg fortsatt jobber.

Beste med jobben
Veldig gode kollegaer med masse kunnskap og et godt arbeidsmiljø.

Hva vil du si til folk som lurer på om de skal søke jobb hos oss?
Velkommen skal du være, man kan aldri få nok av gode kolleger. 

Det er et kjempegodt miljø. Du får jobbe med mennesker som sitter på masse kompetanse innen ulike fagfelt, og det er varierte arbeidsoppgaver.

Profilbilde Joakim Eriksson

Joakim Eriksson

Managing Director/Senior Network Engineer, Kentor Singapore

Jag är ansvarig för vårt Singapore kontor, med support av kunder i Sydost Asien. Utöver det så arbetar jag med nätverks projekt innom både vårt service provider nät och kund miljöer, huvudsakligen i Norge med även en del i Sverige.

Min hverdag i TeleComputing
På morgonen är det väldigt brett med uppgifter då vi supportrar kunder när Norge sover och assisterar first line support i Asker.

Under övrig tid är mycket själv prioritering med lokala kund projekt, och förbättringsåtgärder i tjänster och centrala miljöer.

Det kan gå från att skriva automatisering skript för att förbättra produktionen, till att försöka få media spelare att fungera korrekt på trådlösa nät.

Min karrierevei i TeleComputing
Jag började min resa på TeleComputing i Stockholm 2006 som deltids konsult, där vi hjälpte till ute på kund kontor med uppsättning och olika typer av felsökning.

Mitt brinnande intresse var nätverk, så efter att gått över till heltid så flyttade jag över till Nätverksavdelningen.

 

Där jobbade jag i 8 år på det som blev 3:e linjen Nätverk där vi ansvarade för design, underhåll och sista linje support för core nätet, datacenter, och all nätverkstjänster i Sverige.

Efter jag beslutat att flytta till Singapore så öppnade TeleComputing Norge ett kontor där, vilket var ett verkligt "all the stars aligned" ögonblick. Lyckligt nog så fick jag anställning där som Senior Network Engineer, och ett år senare blev jag Managing Director.

Beste med jobben
Kollegorna, det finns mycket trevliga och extremt duktig personal. Och vill du lära dig något nytt, så är alla mycket tillmötesgående. 

Hva vil du si til folk som lurer på om de skal søke jobb hos oss?
Du bör gilla tekniska utmaningar, och att lära dig nya saker.

jobb hos oss

Er du en TeleComputer?

I TeleComputing er vi alltid ute etter likesinnede. Folk som deler vår entusiasme og interesse for skytjenester, som vil være med på å flytte grenser og sette standarden for fremtidens IT-drift, slik at vi kan levere den beste brukeropplevelsen til enda flere bedrifter i Norden!

Til gjengjeld kan vi love gode muligheter til å utvikle deg i Nordens ledende fagmiljø innen skytjenester. Vi kan garantere en stimulerende og spennende arbeidshverdag sammen med dyktige og dedikerte kolleger, samt gode utviklingsmuligheter internt i bedriften.

TeleComputing er, og har alltid vært, fremoverlent. Det samme gjelder for deg. Du liker å tenke nytt, utfordre grensene og er mer enn gjennomsnittlig opptatt av faget ditt. At du også er hyggelig, tar vi som en selvfølge.

Stemmer dette, synes vi du skal ta kontakt. Til gjengjeld kan vi tilby deg en spennende og utfordrende jobb med gode utviklingsmuligheter. Det skulle bare mangle.

Send inn en søknad til oss

Finner du ikke stillingen du leter etter? Legg inn en åpen søknad. 

Klikk her for å sende en åpen søknad