<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=116957359027108&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
karriere

Er du en Telecomputer? Kom og jobb med oss.

I TeleComputing er vi alltid ute etter likesinnede. Folk som deler vår entusiasme og interesse for skytjenester, som vil være med på å flytte grenser og sette standarden for fremtidens IT-drift, slik at vi kan levere den beste brukeropplevelsen til enda flere bedrifter i Norden!

Til gjengjeld kan vi love gode muligheter til å utvikle deg i Nordens ledende fagmiljø innen skytjenester. Vi kan garantere en stimulerende og spennende arbeidshverdag sammen med dyktige og dedikerte kolleger, samt gode utviklingsmuligheter internt i bedriften.

about-icon1.png
Vår visjon og verdier

Our vision and values are more than fancy words in speeches. It is our strategy, our inspiration and our goal.

Les mer
about-icon2.png
Konsernet

We are the leading supplier of cloud-based IT operations solutions in the region.

Les mer
about-icon3.jpg
Konserngruppen

Learn more about the group management team at TeleComputing AS.

Les mer
about-icon4.jpg
Ledergruppen

Learn more about the management team for TeleComputing Norway AS

Les mer
JOBB HOS OSS

Vi søker deg

TeleComputing er, og har alltid vært, fremoverlent. Det samme gjelder for deg. Du liker å tenke nytt, utfordre grensene og er mer enn gjennomsnittlig opptatt av faget ditt. At du også er hyggelig, tar vi som en selvfølge.

Stemmer dette, synes vi du skal ta kontakt. Til gjengjeld kan vi tilby deg en spennende og utfordrende jobb med gode utviklingsmuligheter. 

 


jan.png

Hva er det beste ved jobben din?
- At det er en arbeidsplass som ikke står stille, men hvor jeg får jobbe med nye kunder, mennesker og ny teknologi hele tiden.

Jan André Modalen
Leader Project Delivery