<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1867864750127251&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Ekte kundehistorier
- ekte resultater!

De fleste av oss er enige om at det er fornuftig å spare penger. Laster du ned våre kundehistorier kan du lese om hvordan våre kunder har gjort akkurat det.

TeleComputing har i dag Europas største og mest moderne plattform for skytjenester. Vi kan levere alt fra komplette IT- driftssystemer til enkelt-tjenester knyttet til spesifikke behov som vi integrerer i kundens eksisterende infrastruktur.

Vi lytter til kundens behov. I våre kundecaser får du en god variasjon av kundehistorier fra både store og mellomstore bedrifter som fikk løst sine utfordringer med skytjenester fra TeleComputing.

Det er ikke sikkert dine behov samsvarer 100% med disse historiene, men det gjør ingen ting. I mer enn 20 år har vi sørget for å gi bedrifter og organisasjoner IT-drift som er kostnadseffektiv, fleksibel og fremtidsrettet. Vi ser din bedrift for det den er, og løser problemene dere står ovenfor deretter.

God lesning og ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende samtale.