<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=116957359027108&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Retail

TeleComputing har lang erfaring med IT-drift for retailbransjen, og er eksperter på trygg og stabil IT-drift. Det har vi vært i 20 år.

For alle butikker, og i retail-bransjen generelt, er det helt essensielt med velfungerende IT- og datasystemer. Enten det står kunder i kassa eller en leverandør kommer med varer, må alle systemer være operative i det øyeblikket du trenger de.

Vi jobber med IT-driften hos mange av nordens ledende retail-aktører og de setter høye krav til oss hver dag. Det gjør at vi har utviklet kostnadseffektive IT-driftsløsninger for retail-bransjen som kommer både eksisterende og nye kunder til gode. Når TeleComputing tar seg av IT-driften blir det enklere å drive butikk og IT-kostnadene går ned.

Når TeleComputing tar seg av IT-driften blir det enklere å drive butikk og IT-kostnadene går ned.

Fleksible kostnader

Betal bare for det du bruker 

Med IT-drift fra TeleComputing betaler du en fast pris per bruker i bedriften din. Dermed blir kostnaden ved opp- eller nedskalering av driften både fleksibel og forutsigbar.

Med våre løsninger slipper du investeringer i servere, datarom og egne ansatte eller innleide konsulenter for å ta seg av IT-driften. Hos TeleComputing har du full fleksibilitet, og ved reduksjon i bemanning synker prisen på tjenestene våre umiddelbart.

Dere selger varer, vi håndterer IT-driften.

Dersom dere fokuserer på deres kjernevirksomhet, så kan vi gjøre det samme. Med oss vil dere spare tid, penger og bekymringer. IT-drift er en tjeneste som krever mye ressurser å holde internt, og samtidig skalere på en smidig måte.

Med IT-drift fra TeleComputing trenger du ikke bekymre deg for IT-sikkerhet. Vi er på jobb døgnet rundt og passer på dine systemer. Og din IT-drift blir fullstendig personuavhengig!

5 gode grunner for retail-bransjen til å benytte TeleComputing

1

Fleksibilitet

Bedriften din betaler per bruker. Dette gjør kostnadene forutsigbare og fleksible.

Har dere behov for opp- eller nedbemanning, slipper dere å tenke på problemer med IT-løsningen dere har per i dag eller unødvendige kostnader.

2

Erfaring

TeleComputing har lang og bred erfaring med IT-drift i Norden. En rekke av de mest suksessrike aktørene i retail benytter allerede våre løsninger.

Vi er veldig godt kjent med programvaren som brukes i butikker, og de spesielle behovene for større kjeder med mange filialer.

3

Stordrift-fordeler

Når vi finner en løsning som fungerer godt for én kunde bruker vi denne erfaringen til å optimalisere leveransen for andre kunder.

Hvis det er behov for spesielle løsninger har vi ofte utviklet lignende systemer før som vi kan basere videre utvikling på. På denne måten blir skreddersøm både billigere og tryggere.

4

Leverandør-uavhengig

Du behøver ikke å bytte programvarer når du bytter til TeleComputing. Vi er fullstendig uavhengige av dine applikasjonsleverandører, og gir deg full frihet til å velge hvilke software du ønsker.

Vi jobber like godt med alle systemer, og ønsker at du bruker de programvarene som fungerer best for deg.

5

IT-drift som kjernevirksomhet

I motsetning til flere andre aktører i IT-drift-bransjen har TeleComputing utelukkende IT-drift som kjernevirksomhet. Det er dette vi skal være best på.

Slik kan kundene våre være trygge på at vi er helt nøytrale og uavhengige, og setter trygg og effektiv IT-drift som øverste prioritet.

Microsoft gullpartner

Et unikt samarbeid med Microsoft

TeleComputing er en av Microsoft sine mest sentrale serviceprovider-partnere, og vi bruker mye tid sammen med Microsoft for å utvikle og tilpasse tjenester til nordiske forhold og bedrifter.

Vårt tette samarbeid med Microsoft fører til at vi er blant de første i verden som lanserer nye Microsoft-tjenester. Dette kommer vår kunder til gode, i form av de nyeste og mest effektive IT-løsningene på markedet.

Guld Partner_enkel png.png

Årets Hostingpartner i 2014, 2015, 2016 og ”Best New Hybrid Cloud 2016"

For tredje året på rad tok TeleComputing hjem prisen for årets hostingpartner kåret av Microsoft. I begrunnelsen for utmerkelsen fokuseres det på at vi er fremoverlente, satser på den nyeste teknologien, og har vært en viktig bidragsyter til Microsofts skysatsning. I tillegg fikk vi prisen for ”Best New Hybrid Cloud 2016". Det vil i praksis si at vi er best i klassen til å kombinere lokale, norske skytjenester med Microsofts globale skyløsninger.

Partnerskapet med Microsoft har gjort det mulig for TeleComputing å tilby markedets mest moderne plattform for skyleveranser.

Hybric cloud of the year.jpg

Her mottar Kjell Tore Espeseth prisen for "Best new Hybrid Cloud 2016" på Cloud and Hosting Summit AWARDS.

 

Microsoft Office 365 og Microsoft Azure er sentrale elementer i våre leveranser

Office 365 har en naturlig plass i enhver bedrift og organisasjon. Det finnes ingen produktivitetsverktøy som er like omfattende og gjør samarbeid like effektivt som den siste kontorpakken til Microsoft. Dette er Office på sitt beste, alltid oppdatert og på alle enhetene du bruker.

Office 365 prod.png
IT handler imidlertid ikke bare om kontorstøtte, og for de fleste bedrifter er det helt andre løsninger som er forretningskritiske. Kritiske løsninger fortjener sikre og optimale tekniske plattformer, basert på teknologi fra Microsoft og andre ledende aktører. Her kan vi blant annet tilby Microsoft Azure skytjenester både fra Microsoft sine internasjonale datasentre og lokalt fra våre sikre lokasjoner i Norge.

TCHybridCloud 2.png

Har du behov for en kombinasjon av den aller nyeste teknologien sammen med mer tradisjonelle løsninger for eldre applikasjoner så løser vi det med hybride tjenester som kombinerer det tradisjonelle og velprøvde med markedets nyeste og mest innovative teknologi.

Kundereferanser

Hva sier våre kunder?

Våre kunder representerer et tverrsnitt av det nordiske næringslivet. I dag håndterer vi IT-drift for blant annet store private helseforetak, selskaper innen rådgivning, revisjon og advokattjenester, offshore og shipping, bygg og anlegg, finans, forsikring og eiendom.

Vi har også mange kunder innen industri, handel og retail, samt en rekke organisasjoner og forbund.

Dette gir oss unik innsikt i IT-drift for ulike behov – kunnskap som kommer deg til gode i form av stadig bedre og mer innovative løsninger for sikker, effektiv og enkel IT-drift. I tillegg kan du regne med en vesentlig reduksjon i dine IT-driftskostnader.

Les også:
Candy King har forlenget sin outsourcing avtalen med TeleComputing.
Norli Libris inngår IT-driftsavtale med TeleComputing.

Les kundereferanser

Bilde_HT.png

"Vi har en organisasjon med over tusen medarbeidere og en IT-avdeling som består ene og alene av meg. Dette er mulig på grunn av gode eksterne leverandører, hvor vår IT-partner TeleComputing er en av de viktigste"

Håkon Tvita, CIO/IT-sjef i Cosmetic Group

FIGGJO

"Vi er strålende fornøyd med tjenesten TeleComputing leverer. Vi har ikke hatt et sekund nedtid, og det er veldig viktig for oss. I tillegg svarer TeleComputing raskt på henvendelsene våre, og vi har et veldig godt samarbeid".

Ove Wik, Produktssjef
Figgjo AS

VITA

"For VITA er det viktig at vi får tilgang til en moderne, fremtidsrettet og fleksibel IT-driftsplattform, og nettopp disse behovene er noe vi får dekket hos TeleComputing. Med driftsløsning basert på deres hybride løsning, integrert med skytjenester fra Microsoft, får vi det beste fra to verdener! Serverne i datasenteret samspiller med dataen som er i «skyen», og det fungerer meget bra."

Håkon Tveita, CTO/IT-sjef
Cosmetic Group

REMA 1000

"Vi ønsket en leverandør som kunne levere infrastrukturtjenester med høy kvalitet, og som med minst mulige forutsetninger og unntak ville understøtte våre applikasjoner. Reitangruppen har fire forretningsområder, hver med spesielle krav til fleksible, store og fremtidsrettede IT-løsninger. "

Steinar Forshaug, IT-sjef
REMA 1000

logo-vita.png
unox.png
rema1000.png
narvesen_711 (1).png
figgjo_rek.png
slider-img55.png

Kontakt oss

Vil du vite hvordan våre tjenester kan fungere for akkurat din bedrift?
Ta kontakt med oss for en uforpliktet prat.