<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=116957359027108&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Organisasjoner

Mulighet til å frigjøre midler ved å overlate IT-driften til TeleComputing

Alle store organisasjoner er avhengige av en solid kommunikasjons-plattform. Alle medlemmene skal ha lik tilgang til de samme verktøyene og ressursene, og samarbeid skal skje sømløst og effektivt.

TeleComputing jobber med noen av de største organisasjonene i Norden, med både betalende og frivillige medlemmer.

Vår erfaring

La spesialistene ta seg av jobben.

KNIF (Kristen-Norges interessefellesskap) er en forening bestående av nærmere 70 organisasjoner fra hele Kristen-Norge.Mange av medlemmene i KNIF har etterspurt en avtale innen IT-drift, og vi er glade for at Knif Innkjøp valgte TeleComputing.

Gjennom vår avtale får KNIF's medlemsorganisasjoner tilgang til moderne og fremtidsrettede skyløsninger.

Avtalen tilbyr gunstige vilkår med riktige priser, samt tilgang til gode IT-løsninger som vil passe Kristen-Norge og den enkelte virksomhet godt.

Les mer om avtalen om IT-drift og skytjenester mellom KNIF og TeleComputing her

Knif

Medlemmene er hjertet i organisasjonen

Organisasjoner er ingenting uten medlemmene sine. Enten det er frivillige eller betalende medlemmer er du avhengig av et fellesskap for å nå målene til organisasjonen. Hvordan du håndterer medlemskap er avgjørende for både samarbeid og ikke minst pengeinnsamling.

I TeleComputing har vi lang erfaring med medlemskapsorganisasjoner og de helt konkrete utfordringene det fører med seg.

Tilgjengelig hele døgnet, i hele landet

Det er viktig å være til stede der medlemmene dine er. Som regel har organisasjoner mange mindre kontorer i hele landet, og da hjelper det lite å ha hovedkontor og IT-drift i Oslo når det er IT-trøbbel i Bodø.

Vi har døgnvakt hver dag, hele året og har personell som er klare til å hjelpe til hvor enn det måtte være.

Fokuser på å nå målene deres, ikke IT-drift

Dere har viktigere oppgaver enn å drifte IT-systemer, patche sikkerhetshull og holde orden på servere. Organisasjonen deres er nok best tjent med å holde seg til å løse verdensproblemer, sikre bedre arbeidsvilkår, og samle inn penger for å kurere sykdommer.

For å kunne oppnå disse målene må dere ha fokus på kjernevirksomheten deres, og det er ikke IT-drift. Heldigvis er dette kjernevirksomheten til TeleComputing, og det har det vært i over 20 år! Vi kan hjelpe dere med å bruke mindre tid på å bekymre dere for datasystemene, og bruke mer tid på å hjelpe andre mennesker.

5 gode grunner for organisasjoner til å benytte TeleComputing

1

Forutsigbare kostnader

Bedriften din betaler per bruker. Dette gjør kostnadene veldig forutsigbare og fleksible.

Har dere behov for opp- eller nedbemanning slipper dere å tenke på problemer med IT-løsningen dere har per i dag eller unødvendige kostnader.

2

Trygg lagring i Norge

Alle data lagres trygt og sikkert i Norge. Databehandleravtalen sikrer at løsningen settes opp i samsvar med Datatilsynets krav til etterlevelse av personvernforskrifter. Dere risikerer altså ikke at filer eller e-poster lagres utenfor landegrensene.

3

Fokus på kjernevirksomhet

Vi i TeleComputing har tro på å gjøre det man er best på. Vi tror dere er best på produksjon og at vår styrke er IT-drift. Vår kjernevirksomhet dreier seg om å sørge for at IT-systemene deres alltid er oppdaterte, at alle dataene til enhver tid er trygge og at alle deres ansatte har tilgang til programmene og filene de trenger for å gjøre en god jobb.

4

Alltid tilgjengelig

Flere av våre kunder bruker turnusordninger for sine ansatte hele døgnet. Dermed er det helt kritisk at de kan ringe oss kl. 22 på kvelden eller kl. 3 på natten for å få hjelp umiddelbart. Vi stenger aldri og er tilgjengelig 24/7, hver dag, hele året.

5

Knif Innkjøp partner

Gjennom vår avtale får KNIF's medlems-organisasjoner tilgang til moderne og fremtidsrettede skyløsninger.
Avtalen tilbyr gunstige vilkår med riktige priser, samt tilgang til gode IT-løsninger som vil passe Kristen-Norge og den enkelte virksomhet godt.

Microsoft gullpartner

Et unikt samarbeid med Microsoft

TeleComputing er en av Microsoft sine mest sentrale serviceprovider-partnere, og vi bruker mye tid sammen med Microsoft for å utvikle og tilpasse tjenester til nordiske forhold og bedrifter.

Vårt tette samarbeid med Microsoft fører til at vi er blant de første i verden som lanserer nye Microsoft-tjenester. Dette kommer vår kunder til gode, i form av de nyeste og mest effektive IT-løsningene på markedet.

Guld Partner_enkel png.png

Årets Hostingpartner i 2014, 2015, 2016 og ”Best New Hybrid Cloud 2016"

For tredje året på rad tok TeleComputing hjem prisen for årets hostingpartner kåret av Microsoft. I begrunnelsen for utmerkelsen fokuseres det på at vi er fremoverlente, satser på den nyeste teknologien, og har vært en viktig bidragsyter til Microsofts skysatsning. I tillegg fikk vi prisen for ”Best New Hybrid Cloud 2016". Det vil i praksis si at vi er best i klassen til å kombinere lokale, norske skytjenester med Microsofts globale skyløsninger.

Partnerskapet med Microsoft har gjort det mulig for TeleComputing å tilby markedets mest moderne plattform for skyleveranser.

Hybric cloud of the year.jpg
Her mottar Kjell Tore Espeseth prisen for "Best new Hybrid Cloud 2016" på Cloud and Hosting Summit AWARDS.

Microsoft Office 365 og Microsoft Azure er sentrale elementer i våre leveranser

Office 365 har en naturlig plass i enhver bedrift og organisasjon. Det finnes ingen produktivitetsverktøy som er like omfattende og gjør samarbeid like effektivt som den siste kontorpakken til Microsoft. Dette er Office på sitt beste, alltid oppdatert og på alle enhetene du bruker.

Office 365 prod.png
IT handler imidlertid ikke bare om kontorstøtte, og for de fleste bedrifter er det helt andre løsninger som er forretningskritiske. Kritiske løsninger fortjener sikre og optimale tekniske plattformer, basert på teknologi fra Microsoft og andre ledende aktører. Her kan vi blant annet tilby Microsoft Azure skytjenester både fra Microsoft sine internasjonale datasentre og lokalt fra våre sikre lokasjoner i Norge.
TCHybridCloud 2.png
Har du behov for en kombinasjon av den aller nyeste teknologien sammen med mer tradisjonelle løsninger for eldre applikasjoner så løser vi det med hybride tjenester som kombinerer det tradisjonelle og velprøvde med markedets nyeste og mest innovative teknologi.

Vår erfaring

La spesialistene ta seg av jobben.

Våre kunder representerer et tverrsnitt av det nordiske næringslivet. I dag håndterer vi IT-drift for blant annet store private helseforetak, selskaper innen rådgivning, revisjon og advokattjenester, offshore og shipping, bygg og anlegg, finans, forsikring og eiendom.

Vi har også mange kunder innen industri, handel og retail, samt en rekke organisasjoner og forbund.

Dette gir oss unik innsikt i IT-drift for ulike behov – kunnskap som kommer deg til gode i form av stadig bedre og mer innovative løsninger for sikker, effektiv og enkel IT-drift.

I tillegg kan du regne med en vesentlig reduksjon i dine IT-driftskostnader.

Les kundereferanser

Røde kors

Stiftelsen Crux

 
"Medlemskapet i Knif Innkjøp ga oss en gunstig avtale med TeleComputing og til konkurransedyktige priser. Dessuten tilgang på nyttig digital kompetanse og gode IT- løsninger som passet oss meget godt."

Kåre Dag Mangersnes
Stiftelsen Crux

Røde Kors

"Ved å flytte IT-driften over til TeleComputing har vi fått en reduksjon i IT-kostnadene våre. Dermed frigjøres midler til vårt bistandsarbeid samtidig som vi får en moderne og fleksibel IT-driftsplattform."

Trygve Mathisen, IT-sjef
Norges Røde Kors

Fellesforbundet

"IT er en svært viktig støttefunksjon for oss. Vi har strenge krav i forhold til tilgjengelighet, fleksibilitet, support og sikkerhet, samtidig som vi alltid har fokus på høy kostnadseffektivitet.

Vi har samarbeidet med TeleComputing siden 2003 og ser frem til å jobbe med den nye løsningen og et videre godt samarbeid."

Birgitte Reiersen
Fellesforbundet

Flyktninghjelpen

"TeleComputing har hjulpet oss med den digitale reisen siden 2005. Mye har endret seg underveis, både for oss og TeleComputing, med hensyn på omfang, kompleksitet og sammensetning av tjenesteleveransen.

Vi vil berømme TeleComputings vilje til å stille ressurser tilgjengelig for å inkludere løsninger som faller utenfor deres eget rammeverk, slik at vi sammen leverer en enhetlig tjeneste for våre kolleger"

Mads Grant
ICT Flyktninghjelpen

Crux logo-gronn-justert-2.jpg
rode_kors_rek.png
fellesforbundet_rek.png
misjon_rek.png
ncr_rek.png
lo_rek.png

Ta kontakt


Vil du vite hvordan våre tjenester kan fungere for akkurat din bedrift?

Ta kontakt med oss for en uforpliktet prat.