<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=116957359027108&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Olje-, gass og shipping

Vi sørger for at store investeringer og faste IT- kostnader erstattes med variable kostnader, knyttet til kundens aktivitetsnivå.

Offshore- og shippingbransjen har mange utfordringer og TeleComputing kan hjelpe til med robuste og effektive IT-løsninger. Vi sørger for at store investeringer og faste IT kostnader erstattes med variable kostnader knyttet til kundens aktivitetsnivå.

Vi jobber med noen av de største selskapene i denne bransjen og kan med stolthet kalle oss en av verdens ledende leverandører. Det finnes nemlig ingen andre aktører med tilsvarende lengde og bredde i erfaring med IT-drift utenfor fastlandet. Fellesnevneren for disse bedriftene er at mye av kommunikasjon, IT-tjenester og drift foregår langt ute på havet. Arbeidsplassene flytter seg på tvers av landegrenser og uten infrastrukturen vi er vant med fra fastlandet. Dette byr på et unikt sett med utfordringer som TeleComputing har lang erfaring med å løse.

Vi er der du er

Tøffe tider i oljebransjen – Reduserer kostnadene!

TeleComputing er en av få norske IT-leverandører med tekniske ansatte som har offshore-sertifisering. Dette har vi prioritert fordi vi ønsker å kunne ta våre egne folk med ut i felten der kundene våre jobber, og under de samme forholdene.

På denne måten vet vi bedre enn noen andre hvor viktig det er med både stabil og trygg IT-drift offshore, og hvilke ønsker og behov kundene våre har. Med egne ansatte er vi også alltid klare til å hjelpe til når det oppstår problemer, samme hvor i verden du måtte befinne deg.

Med lave oljepriser og stor usikkerhet har den siste tiden vært tøff. Dette har ført til nedskjæringer for de fleste bedrifter i bransjen, men for mange har likevel ikke kostnaden for IT-drift gått ned. Dermed øker faktisk prisen per ansatt for IT-løsningene.

Med IT-drift fra TeleComputing betaler du en fast pris per ansatt i bedriften din. Dermed blir kostnaden ved opp- eller nedskalering av driften både fleksibel og forutsigbar.

Med store investeringer i interne systemer synker ikke kostnadene dersom du midlertidig eller permanent reduserer driften. Hos TeleComputing er det ingen bindingstid, og ved reduksjon i bemanning synker prisen på tjenestene våre umiddelbart. 

Ikke bind kapital og kostnader – Få bedre IT-tjenester

Hvis det er én ting de fleste bedrifter her til lands har fått med seg, er det at store oppturer og vanskelige nedturer ikke er så langt unna som man skulle tro. Derfor er det lurt å bruke smarte løsninger som ikke binder kapital. Dessuten er det viktig å ha systemer som er fleksible nok til å følge utviklingen i bedriften, samme hvilken vei det måtte gå.

Du bør heller ikke gå på kompromiss med tjenesteutvalget og kvaliteten i driften bare fordi du ikke har all den nødvendige kompetansen internt. Utviklingen går i et rasende tempo, noe som krever oppdatert kompetanse innen alle aspekter av programvare og IT-drift.

5 fordeler med IT-drift fra TeleComputing for offshore- og shippingbransjen

1

Reduser kostnadene

Det er ikke bare bedrifter som nedbemanner som sparer penger på å outsource IT-driften. Med intern IT-drift vil det være utfordrende å besitte nødvendig spisskompetanse på alle systemer/fagområder.

Dermed må det leies inn konsulenter, som kombinert med lønnen til de faste IT-ansatte og utstyret som trengs, ofte koster mye mer enn den forutsigbare prisen på ekstern drift.

2

Sertifisert personell

TeleComputing er en av få norske IT-leverandører med tekniske ansatte som har offshore-sertifisering.

Dette har vi prioritert fordi vi ønsker å kunne ta våre egne folk med ut i felten der kundene våre jobber, og under de samme forholdene.

3

Bedre
IT-tjenester

Gode IT-tjenester og stabile løsninger offshore er en stor utfordring.  Og kravene til tjenester og større båndbredde blir stadig høyere, både av operasjonelle grunner og for de ansattes trivsel.

Vi har løst disse utfordringene i mange år for våre kunder, og sørget for å kunne levere de samme IT-tjenestene på vann som på land.
Vår nye kommunikasjons-plattform på Norsk sokkel gir også mulighet for tjenester levert fra vårt datasenter.

4

Stabile og forutsigbare tjenester

Våre datasentre er blant de tryggeste i verden, sikret mot både dataangrep og moder natur. Alle dine data er altså trygge hos oss, og vi garanterer en tilnærmet konstant oppetid gjennom vår SLA (Service Level Agreement).

Skulle systemene våre feile har du i tillegg rett til erstatning. Slike vilkår vil du aldri ha med intern drift.

5

Teknologisk pådriver

Vårt tekniske personell har jobbet med IT-drift for offshore og shipping i nærmere 20 år, og vært med på å drive utviklingen fremover.

Vi har en helt unik bransjekompetanse, og i tillegg teknikere med offshore-sertifisering. Vi vet hva som fungerer, og kan tilby skreddersydde løsninger for din bedrift.

microsoft gullpartner

Et unikt samarbeid med Microsoft

TeleComputing er en av Microsoft sine mest sentrale serviceprovider-partnere, og vi bruker mye tid sammen med Microsoft for å utvikle og tilpasse tjenester til nordiske forhold og bedrifter.

Vårt tette samarbeid med Microsoft fører til at vi er blant de første i verden som lanserer nye Microsoft-tjenester. Dette kommer vår kunder til gode, i form av de nyeste og mest effektive IT-løsningene på markedet.
Guld Partner_enkel png.png
Årets Hostingpartner i 2014, 2015, 2016 og ”Best New Hybrid Cloud 2016"

For tredje året på rad tok TeleComputing hjem prisen for årets hostingpartner kåret av Microsoft. I begrunnelsen for utmerkelsen fokuseres det på at vi er fremoverlente, satser på den nyeste teknologien, og har vært en viktig bidragsyter til Microsofts skysatsning. I tillegg fikk vi prisen for ”Best New Hybrid Cloud 2016". Det vil i praksis si at vi er best i klassen til å kombinere lokale, norske skytjenester med Microsofts globale skyløsninger.

Partnerskapet med Microsoft har gjort det mulig for TeleComputing å tilby markedets mest moderne plattform for skyleveranser.

Hybric cloud of the year.jpg
Her mottar Kjell Tore Espeseth prisen for "Best new Hybrid Cloud 2016" på Cloud and Hosting Summit AWARDS.

Microsoft Office 365 og Microsoft Azure er sentrale elementer i våre leveranser

Office 365 har en naturlig plass i enhver bedrift og organisasjon. Det finnes ingen produktivitetsverktøy som er like omfattende og gjør samarbeid like effektivt som den siste kontorpakken til Microsoft. Dette er Office på sitt beste, alltid oppdatert og på alle enhetene du bruker.

Office 365 prod.png
IT handler imidlertid ikke bare om kontorstøtte, og for de fleste bedrifter er det helt andre løsninger som er forretningskritiske. Kritiske løsninger fortjener sikre og optimale tekniske plattformer, basert på teknologi fra Microsoft og andre ledende aktører. Her kan vi blant annet tilby Microsoft Azure skytjenester både fra Microsoft sine internasjonale datasentre og lokalt fra våre sikre lokasjoner i Norge.

TCHybridCloud 2.png

Har du behov for en kombinasjon av den aller nyeste teknologien sammen med mer tradisjonelle løsninger for eldre applikasjoner så løser vi det med hybride tjenester som kombinerer det tradisjonelle og velprøvde med markedets nyeste og mest innovative teknologi. 

kundereferanser

Hva sier våre kunder?

Våre kunder representerer et tverrsnitt av det nordiske næringslivet. I dag håndterer vi IT-drift for blant annet store private helseforetak, selskaper innen rådgivning, revisjon og advokattjenester, offshore og shipping, bygg og anlegg, finans, forsikring og eiendom.

Vi har også mange kunder innen industri, handel og retail, samt en rekke organisasjoner og forbund.

Dette gir oss unik innsikt i IT-drift for ulike behov – kunnskap som kommer deg til gode i form av stadig bedre og mer innovative løsninger for sikker, effektiv og enkel IT-drift. I tillegg kan du regne med en vesentlig reduksjon i dine IT-driftskostnader.


Les kundereferanser

 "TeleComputing sin IT-løsning sikrer oss god stabilitet og tilgjengelighet til lands og på skipene. Med deres kompetanse har vi fått et større teknisk miljø å trekke på, i tillegg til skalerbarheten og fleksibiliteten i løsningen."

Marianne Gade Gørbitz, CIO i Color Line

BW Offshore

"Vi ønsket en IT-partner som kunne tilby fleksible og skalerbare IT-løsninger som til enhver tid kan tilpasses våre behov og som kunne gi våre brukere IT-tilgang uavhengig av tid og sted. Vi er nok en krevende kunde som har pushet TeleComputing – men de har vært fremoverlente og levert."

Senior Vice President Corporate IT and Systems, Fritz Ekløff
BW Offshore

Fabricom

"Ved å sette ut IT-driften og benytte skyløsninger fra TeleComputing har vi spart betydelige kostnader. Vi har også fått en sikrere løsning enn da vi driftet servere og systemer selv."

Italo Chirico, direktør for Engineering & Technology
Fabricom

Dolphin Drilling

"Bransjen vår stiller høye krav til oppetid – det er helt avgjørende med en løsning der alt til enhver tid fungerer som det skal. 

TeleComputing gjør at vi føler oss trygge på at vi har kapasiteten og driftsikkerheten vi må ha for våre operasjonelle behov og forretningsstrategi."

Svein Bjørnstad
Dolphin Drilling

Color Line

"Ved å sette ut deler av IT-driften til TeleComputing har Color Line IT frigjort kapasitet til å jobbe mer med forretningsenhetene og se på områder hvor IT-løsninger kan bidra til økt omsetning og forbedret effektivitet.

Marianne Gade Gørbitz, IT Direktør
Color Line

Color_Line_logo.svg.png
Songa_Offshore.png
harris-cap_rek.png
bw_logo-color-name-high-res.jpg
fabricom_rek.png

Kontakt oss

Vil du vite hvordan våre tjenester kan fungere for akkurat din bedrift? 
Ta kontakt med oss for en uforpliktet prat.