<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=116957359027108&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Industri

Vi kjenner behovene i industribransjen.

TeleComputing har vært en pålitelig partner for både store og små industribedrifter i mange år. Vi vet hvilke utfordringer som har vært, hva som kan være vanskelig akkurat nå, og vet hva du bør gjøre i dag for å unngå problemer fem år frem i tid.

Industribransjen har vært med og formet oss som IT-leverandør, og vi finner fleksible løsninger for de aller fleste. Vi er en god sparringpartner for innovativ bruk av datasystemer, og er alltid klare for en teknisk utfordring.

Fleksible it-løsninger

Skalerbare løsninger for både høy- og lavkonjunktur

TeleComputing er en av få norske IT-leverandører med tekniske ansatte som har offshore-sertifisering. Dette har vi prioritert fordi vi ønsker å kunne ta våre egne folk med ut i felten der kundene våre jobber, og under de samme forholdene.

På denne måten vet vi bedre enn noen andre hvor viktig det er med både stabil og trygg IT-drift offshore, og hvilke ønsker og behov kundene våre har. Med egne ansatte er vi også alltid klare til å hjelpe til når det oppstår problemer, samme hvor i verden du måtte befinne deg.

Med lave oljepriser og stor usikkerhet har den siste tiden vært tøff. Dette har ført til nedskjæringer for de fleste bedrifter i bransjen, men for mange har likevel ikke kostnaden for IT-drift gått ned. Dermed øker faktisk prisen per ansatt for IT-løsningene.

Med IT-drift fra TeleComputing betaler du en fast pris per ansatt i bedriften din. Dermed blir kostnaden ved opp- eller nedskalering av driften både fleksibel og forutsigbar.

Med store investeringer i interne systemer synker ikke kostnadene dersom du midlertidig eller permanent reduserer driften. Hos TeleComputing er det ingen bindingstid, og ved reduksjon i bemanning synker prisen på tjenestene våre umiddelbart.

5 gode grunner til å outsource IT-drift for industribedrifter

1

Fleksibilitet

Med IT-drift fra Telecomputing har dere i praksis «uendelig kapasitet». Ved opp- eller nedbemanning slipper dere å tenke på kapasitet – det er vårt ansvar.

Gode teknologiske løsninger sikrer dere den kapasiteten det til enhver tid er behov for.

Bedriften din betaler per bruker, noe som gjør kostnadene veldig forutsigbare og fleksible.


2

Sikker tilgang til kompetanse

Det er utfordrende å opprettholde gode IT-tjenester når den digitale kompetansen sitter hos kun én eller noen få personer. Dersom vedkommende ikke får konstant faglig påfyll innen alle relevante områder, havner man fort i en vanskelig og sårbar situasjon.

Dette ville du aldri tillatt for de som jobber på produksjonsgulvet, og det bør du heller ikke la skje med ditt IT-personale.

3

Kostnadsbesparende

Med IT-drift fra TeleComputing betaler du for det du bruker. Prinsippet med faste enhetspriser og variabel mengde uten forpliktende minimumsuttak, gir ved opp- eller nedskalering av driften både fleksibilitet og forutsigbarhet.

Investeringer i IT-infrastruktur for å håndtere toppbelastninger i produksjonen, har vanligvis ført til kapitalbinding. Med tjenestene fra oss er dette historie.

4

Leverandør-uavhengig

Du skal ikke trenge å bytte økonomi-, kassa- eller CRM-system når du bytter til TeleComputing. Vi er fullstendig uavhengige av dine applikasjonsleverandører, og gir deg full frihet til å velge hvilke software du ønsker.

Vi jobber like godt med alle systemer, og som nøytral tredjepart ønsker vi at du bruker de systemene som fungerer best for akkurat deg.

5

Fokus på kjernevirksomhet

Vi i TeleComputing har tro på å gjøre det man er best på. Vi tror dere er best på produksjon og at vår styrke er IT-drift.

Vår kjernevirksomhet er å sørge for at IT-systemene deres alltid er oppdaterte, at alle dataene til enhver tid er trygge og at alle deres ansatte har tilgang til de programvarer og filer de trenger for å gjøre
en god jobb.

Microsoft gullpartner

Et unikt samarbeid med Microsoft

TeleComputing er en av Microsoft sine mest sentrale serviceprovider-partnere, og vi bruker mye tid sammen med Microsoft for å utvikle og tilpasse tjenester til nordiske forhold og bedrifter.

Vårt tette samarbeid med Microsoft fører til at vi er blant de første i verden som lanserer nye Microsoft-tjenester. Dette kommer vår kunder til gode, i form av de nyeste og mest effektive IT-løsningene på markedet.
Guld Partner_enkel png.png
Årets Hostingpartner i 2014, 2015, 2016 og ”Best New Hybrid Cloud 2016"

For tredje året på rad tok TeleComputing hjem prisen for årets hostingpartner kåret av Microsoft. I begrunnelsen for utmerkelsen fokuseres det på at vi er fremoverlente, satser på den nyeste teknologien, og har vært en viktig bidragsyter til Microsofts skysatsning. I tillegg fikk vi prisen for ”Best New Hybrid Cloud 2016". Det vil i praksis si at vi er best i klassen til å kombinere lokale, norske skytjenester med Microsofts globale skyløsninger.

Partnerskapet med Microsoft har gjort det mulig for TeleComputing å tilby markedets mest moderne plattform for skyleveranser.

Hybric cloud of the year.jpg
Her mottar Kjell Tore Espeseth prisen for "Best new Hybrid Cloud 2016" på Cloud and Hosting Summit AWARDS.

Microsoft Office 365 og Microsoft Azure er sentrale elementer i våre leveranser

Office 365 har en naturlig plass i enhver bedrift og organisasjon. Det finnes ingen produktivitetsverktøy som er like omfattende og gjør samarbeid like effektivt som den siste kontorpakken til Microsoft. Dette er Office på sitt beste, alltid oppdatert og på alle enhetene du bruker.

Office 365 prod.png
IT handler imidlertid ikke bare om kontorstøtte, og for de fleste bedrifter er det helt andre løsninger som er forretningskritiske. Kritiske løsninger fortjener sikre og optimale tekniske plattformer, basert på teknologi fra Microsoft og andre ledende aktører. Her kan vi blant annet tilby Microsoft Azure skytjenester både fra Microsoft sine internasjonale datasentre og lokalt fra våre sikre lokasjoner i Norge.
TCHybridCloud 2.png
Har du behov for en kombinasjon av den aller nyeste teknologien sammen med mer tradisjonelle løsninger for eldre applikasjoner så løser vi det med hybride tjenester som kombinerer det tradisjonelle og velprøvde med markedets nyeste og mest innovative teknologi.

Kundereferanser

Hva sier våre kunder?

Våre kunder representerer et tverrsnitt av det nordiske næringslivet. I dag håndterer vi IT-drift for blant annet store private helseforetak, selskaper innen rådgivning, revisjon og advokattjenester, offshore og shipping, bygg og anlegg, finans, forsikring og eiendom.

Vi har også mange kunder innen industri, handel og retail, samt en rekke organisasjoner og forbund.

Dette gir oss unik innsikt i IT-drift for ulike behov – kunnskap som kommer deg til gode i form av stadig bedre og mer innovative løsninger for sikker, effektiv og enkel IT-drift. I tillegg kan du regne med en vesentlig reduksjon i dine IT-driftskostnader.

Les kundereferanser

Produktbilde.jpg
"Med TeleComputing har vi meget gode erfaringer, både med løsningen og kvaliteten på tjenestene. De er en viktig brikke for prikkfri drift internt og ut mot kundene.  

IT koordinator, Erik Brekstad i dagligvareleverandøren Scandza.

Infranord

"TeleComputings forretningsmodell er tiltalende, med et sterkt fokus på volumbasert prising som beregnes månedlig. Vi ville ikke risikere å låse oss til høyt volum, men med denne modellen kan vi skalere opp og ned etter behov. Vi ønsker å bruke TeleComputing videre i vår outsourcing-strategi"

Ali Eskandari, IT-sjef
Infranord

Candyking

"For oss handler outsourcing av IT-tjenester til TeleComputing både om tekniske fordeler og gir oss tilgang til spisskompetanse. Vi får en en teknisk plattform som ville ha vært umulig å skape med egne investeringer, samt tilgang til TeleComputings dyktige konsulenter."

Linus Axelsson, IT-direktør
Candyking

Synnøve Finden

"Vi er avhengig av en erfaren IT-partner som tilbyr fleksible og skalerbare løsninger tilpasset våre behov.

Jeg føler TeleComputing er en god partner som har vokst sammen med oss, hvor vi blir sett og prioritert og får god hjelp og støtte fra vår dedikerte key-account manager".

Erik Brekstad, IT koordinator
Scandza, eier av Synnøve Finden

pharmaq_rek.png
infranord_rek.png
Synnøve Finden logo.png
figgjo_rek.png

Kontakt oss

Vil du vite hvordan våre tjenester kan fungere for akkurat din bedrift? 
Ta kontakt med oss for en uforpliktet prat.