<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=116957359027108&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Entreprenører

Det finnes mange gode grunner til å outsource IT-driften i entreprenør bedrifter, de to beste er kostnadsbesparelser og forutsigbarhet.

TeleComputing har gjort IT-drift enklere og mer kostnadseffektivt for en rekke av landets største entreprenører.

Våre samarbeidspartnere bygger hus, lager veier, oppfører næringsbygg, og det meste annet innen bygg og anlegg. I denne bransjen finnes det mange gode grunner til å outsource IT-driften, de to beste er kostnadsbesparelser og forutsigbarhet.

Entreprenør bedriftene har en ting til felles – de har forstått at intern IT-drift var en forstyrrelse i kjernevirksomheten deres. Kundene våre sparer tid og penger på at vi håndterer vedlikehold av IT-systemene. Dette fører også til en økt forutsigbarhet i kostnadene og en sikrere og mer pålitelig drift.

Vi kjenner behovene til entreprenører

Velprøvde løsninger som fungerer

TeleComputing har jobbet med IT-drift i 20 år, og vet hva som fungerer. Gjennom vår SLA (Service Level Agreement) garanterer vi en nærmest kontinuerlig drift og oppetid på systemene deres.

Dette er veldig viktig for entreprenører som har mange og store prosjekter som involverer mange samarbeidspartnere og underleverandører. Når kommunikasjonen stanser, så stanser prosjektet, og det har de færreste bedrifter råd til å oppleve ofte.

Vi har interne ressurser som er eksperter på IT-behovene til entreprenører. Her snakker vi ikke bare om Microsoft Office, men også andre viktige verktøy for prosjektplanlegging og prosjektledelse. Det er programmer for alt fra å beregne materialmengder til å designe løsninger.

Våre konsulenter har drevet med dette i mange år, og sørger for at din bedrift har de optimale løsningene og får et konkurransefortrinn i bransjen.

Spar tid, penger og bekymringer

Dersom du enda ikke er overbevist om at det kan være lurt at vi håndterer IT-driften din, se for deg følgende: En eller flere av dine IT-ansvarlige er syke, og det oppstår problemer med programmene dere bruker, du får ikke tilgang på noen viktige prosjekt-filer, og prosjektstyringsverktøyet er nede.

Spør også deg selv hva som skjer dersom lokalet dere har serverne deres i brenner? Og hvordan forklarer dere kunden at prosjektet blir vesentlig forsinket på grunn av nedetid i datasystemene?

Ikke bruk unødvendig mye tid og penger på IT-drift, og ikke bekymre deg for vedlikehold og uforutsette utgifter. Fokuser heller på kjernevirksomheten og videreutvikling av tjenestene deres. Vi samarbeider med IT-sjefen deres, og sammen sørger vi for å drifte de viktige forretningssystemene deres trygt og effektivt.

5 gode grunner til å outsource IT-drift for entreprenører 

1

Forutsigbarhet

Det er ingen investeringskostnader. Du slipper å fornye servere og reparere utstyr som plutselig bryter sammen. Du betaler en fast sum per ansatt, og det er alt.

Dette er en veldig skalerbar løsning som gjør at det ikke spiller noen rolle om det er 10, 100 eller 1000 ansatte. IT-løsningen er den samme, og driften tar TeleComputing seg av.

2

Kostnads-besparende

Med IT-drift fra TeleComputing betaler du en fast pris per ansatt i bedriften din. Dermed blir kostnaden ved opp- eller nedskalering av driften både fleksibel og forutsigbar.

Med store investeringer i interne systemer sitter du potensielt med en kjemperegning dersom du midlertidig eller permanent reduserer driften.

3

Trygghet

Vi har våre servere i Norges sikreste datasenter, GreenMountain. Dette senteret deler vi med de største bankene i landet, dypt inne i den Norske fjellheimen.

Her er dataene trygge fra både naturkatastrofer, innbrudd og tyveri, og uheldige hendelser som brann og lynnedslag som fort kan ødelegge en sensitiv server.

4

Fokus på kjernevirksomhet

Hold dere til kjernevirksomheten deres. Entreprenører er best på å bygge hus, veier og anlegg, vi er best på data og IT-drift.

Akkurat som at TeleComputing ikke kommer til å bygge våre egne kontorlokaler og ansette håndverkere for vedlikehold, bør også entreprenører fokusere på det de gjør best.

5

Erfaring

TeleComputing har lang og bred erfaring med IT-drift i Norden. Vi har flere suksessrike aktørene i entrenørbransjen som benytter våre løsninger.

I tillegg har vi interne ressurser som er eksperter på IT-behovene til denne bransjen. Her snakker vi om viktige verktøy for prosjektplanlegging og prosjektledelse.

Microsoft gullpartner

Et unikt samarbeid med Microsoft

TeleComputing er en av Microsoft sine mest sentrale serviceprovider-partnere, og vi bruker mye tid sammen med Microsoft for å utvikle og tilpasse tjenester til nordiske forhold og bedrifter.

Vårt tette samarbeid med Microsoft fører til at vi er blant de første i verden som lanserer nye Microsoft-tjenester. Dette kommer vår kunder til gode, i form av de nyeste og mest effektive IT-løsningene på markedet.

Guld Partner_enkel png.png

Årets Hostingpartner i 2014, 2015, 2016 og ”Best New Hybrid Cloud 2016"

For tredje året på rad tok TeleComputing hjem prisen for årets hostingpartner kåret av Microsoft. I begrunnelsen for utmerkelsen fokuseres det på at vi er fremoverlente, satser på den nyeste teknologien, og har vært en viktig bidragsyter til Microsofts skysatsning. I tillegg fikk vi prisen for ”Best New Hybrid Cloud 2016". Det vil i praksis si at vi er best i klassen til å kombinere lokale, norske skytjenester med Microsofts globale skyløsninger.

Partnerskapet med Microsoft har gjort det mulig for TeleComputing å tilby markedets mest moderne plattform for skyleveranser.

Hybric cloud of the year.jpg
Her mottar Kjell Tore Espeseth prisen for "Best new Hybrid Cloud 2016" på Cloud and Hosting Summit AWARDS.

Microsoft Office 365 og Microsoft Azure er sentrale elementer i våre leveranser

Office 365 har en naturlig plass i enhver bedrift og organisasjon. Det finnes ingen produktivitetsverktøy som er like omfattende og gjør samarbeid like effektivt som den siste kontorpakken til Microsoft. Dette er Office på sitt beste, alltid oppdatert og på alle enhetene du bruker.

Office 365 prod.png
IT handler imidlertid ikke bare om kontorstøtte, og for de fleste bedrifter er det helt andre løsninger som er forretningskritiske. Kritiske løsninger fortjener sikre og optimale tekniske plattformer, basert på teknologi fra Microsoft og andre ledende aktører. Her kan vi blant annet tilby Microsoft Azure skytjenester både fra Microsoft sine internasjonale datasentre og lokalt fra våre sikre lokasjoner i Norge.
TCHybridCloud 2.png
Har du behov for en kombinasjon av den aller nyeste teknologien sammen med mer tradisjonelle løsninger for eldre applikasjoner så løser vi det med hybride tjenester som kombinerer det tradisjonelle og velprøvde med markedets nyeste og mest innovative teknologi.

Kundereferanser

Hva sier våre kunder?

Våre kunder representerer et tverrsnitt av det nordiske næringslivet. I dag håndterer vi IT-drift for blant annet store private helseforetak, selskaper innen rådgivning, revisjon og advokattjenester, offshore og shipping, bygg og anlegg, finans, forsikring og eiendom.

Vi har også mange kunder innen industri, handel og retail, samt en rekke organisasjoner og forbund.

Dette gir oss unik innsikt i IT-drift for ulike behov – kunnskap som kommer deg til gode i form av stadig bedre og mer innovative løsninger for sikker, effektiv og enkel IT-drift. I tillegg kan du regne med en vesentlig reduksjon i dine IT-driftskostnader.
Les kundereferanser"For Stangeland Maskin AS er det svært viktig at alle våre IT-systemer er tilgjengelige til enhver tid. Dette gjelder for alle våre anlegg, prosjekter og på hovedkontoret

TeleComputing hjelper oss slik at vi har tilnærmet 100% oppetid på alle våre systemer. Med sin høye servicegrad og kompetanse har TeleComputing vært, og vil fortsette å være, vår foretrukne driftsleverandør på IT-tjenester."

Kristian Fjermestad, IT ansvarlig i Stangeland Maskin AS

Malthus

"For oss er servernes oppetid et vesentlig punkt, og der er TeleComputing veldig bra. TeleComputing er en stabil leverandør som lytter til oss som kunder. I tillegg får vi tett og god oppfølging, med et kontaktpunkt som tar ting videre."

Thomas Kippenbroek Dahle, ERP & IT Manager
Malthus

Block Berge

"Vi i Block Berge Bygg er avhengige av høy tilgjengelighet på IT-tjenestene for hele vår virksomhet. Derfor er vi veldig fornøyd med TeleComputing og de tjenestene de leverer til oss."

Tom Steinmoen
Block Berge

Hellvik Hus

"Hellvik Hus har vært kunde av TeleComputing i mange år, noe som har frigjort ressurser til å videreutvikle vår kjernevirksomhet. Vi føler oss veldig trygge på sikkerheten i IT-driftløsningen og vi er godt fornøyde med oppetiden.

Tore Vassvik, Økonomisjef
Hellvik Hus

Malthus
Stangeland Maskin
iec_rek.png
Hellvikhus hovedlogo.jpg
alliero_rek.png

Ta kontakt

Vil du vite hvordan våre tjenester kan fungere for akkurat din bedrift? 
Ta kontakt med oss for en uforpliktet prat.