<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=116957359027108&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Elektro

Stadig flere bedrifter tar konsekvensen av at det er kostbart og ineffektivt å selv drifte egne IT-systemer.

TeleComputing har gjort IT-drift enklere og mer kostnadseffektivt for en rekke av landets største elektrokjeder.

Vi har i flere år vært foretrukket partner for kjeder som EL-PROFFEN, El-fag, Sikringen og Elektrounion, og har lang erfraring med applikasjonene og oppsettene dere som håndtverkerbedrift trenger.

Flere og flere elektro bedrifter har forstått at intern IT-drift var en forstyrrelse i kjernevirksomheten deres. Kundene våre sparer tid og penger på at vi håndterer vedlikehold av IT-systemene. Dette fører også til en økt forutsigbarhet i kostnadene og en sikrere og mer pålitelig drift.

Vi kjenner behovene til elektrikerne 

Velprøvde løsninger tilpasset vårt spesielle behov

TeleComputing har jobbet med IT-drift i 20 år, og vet hva som fungerer. Gjennom vår SLA (Service Level Agreement) garanterer vi en nærmest kontinuerlig drift og oppetid på systemene deres. 

Når elektrikerne har vært på jobb, skal alt virke når kunden slår på bryteren. Det samme kravet stiller elektrikerne til sin IT-leverandør. Oppetid er nøkkelordet. Materiellspesifikasjoner, ordrebehandling, arbeidsinstrukser og riktige byggetegninger er bare noe av det som daglig håndteres gjennom IT-systemet vårt.

Vi har interne ressurser som er eksperter på IT-behovene til denne bransjen. Her snakker vi ikke bare om Microsoft Office, men også andre viktige verktøy. Når elektrikerne er ute på farten, skal de enkelt ha tilgang på viktig informasjon og mulighet for å legge inn ordre via mobiltelefon eller nettbrett. For å håndtere dette har de tilgang på fagapplikasjoner som eksempelvis SpeedyCraft og Handyman. Det er en komplett håndholdt løsning for mobil håndtering av arbeids- og serviceordre som TeleComputing drifter.

Enkelt å sette opp og benytte

Når du blir kunde av TeleComputing vil vi opprette et personlig skrivebord eller web desktop for de av bedriftens ansatte som trenger dette og drifte Handyman eller Speedycraft på de håndholdte enhetene i bedriften. Det personlige skrivebordet vil se ut som ditt kjente Windows skrivebord og gi tilgang som om programmene lå lokalt hos dere.

Dette gjør så det er svært enkelt begynne å bruke tjenesten så snart den er satt opp på vår side.

Dersom noen av brukerne skulle ha vansker kan de selv eller via en administrator i bedriften kontakte vårt profesjonelle kundesenter som står klare til å hjelpe. Med vennlig innstilling og lang erfaring vil de raskt kunne svare på deres spørsmål.

5 gode grunner til å outsource IT-drift for elektro bedrifter

1

Forutsigbarhet

Det er ingen investeringskostnader. Du slipper å fornye servere og reparere utstyr som plutselig bryter sammen. Du betaler en fast sum per ansatt, og det er alt.

Dette er en skalerbar løsning som gjør at det ikke spiller noen rolle om det er 10, 100 eller 1000 ansatte. IT-løsningen er den samme, og driften tar TeleComputing seg av.

2

Kostnads-besparende

Med IT-drift fra TeleComputing betaler du en fast pris per ansatt i bedriften din. Dermed blir kostnaden ved opp- eller nedskalering av driften både fleksibel og forutsigbar.

Med store investeringer i interne systemer sitter du potensielt med en kjemperegning dersom du midlertidig eller permanent reduserer driften.

3

Trygghet

Vi har våre servere i Norges sikreste datasentre. Det ene  senteret deler vi med de største bankene i landet, dypt inne i den Norske fjellheimen.

Her er dataene trygge fra både naturkatastrofer, innbrudd og tyveri, og uheldige hendelser som brann og lynnedslag som fort kan ødelegge en sensitiv server.

4

Fokus på kjernevirksomhet

Hold dere til kjernevirksomheten deres. Entreprenører er best på å bygge hus, veier og anlegg, vi er best på data og IT-drift.

Akkurat som at TeleComputing ikke kommer til å bygge våre egne kontorlokaler og ansette håndverkere for vedlikehold, bør også entreprenører fokusere på det de gjør best.

5

Erfaring

TeleComputing har lang og bred erfaring med IT-drift for elektro bransjen.

Vi har i flere år vært foretrukket partner for kjeder som EL-PROFFEN,
El-fag, Sikringen og Elektrounion, 
og har lang erfraring
med applikasjonene
og oppsettene dere
som håndtverkerbedrift trenger.

Microsoft gullpartner

Et unikt samarbeid med Microsoft

TeleComputing er en av Microsoft sine mest sentrale serviceprovider-partnere, og vi bruker mye tid sammen med Microsoft for å utvikle og tilpasse tjenester til nordiske forhold og bedrifter.

Vårt tette samarbeid med Microsoft fører til at vi er blant de første i verden som lanserer nye Microsoft-tjenester. Dette kommer vår kunder til gode, i form av de nyeste og mest effektive IT-løsningene på markedet.
Guld Partner_enkel png.png
Årets Hostingpartner i 2014, 2015, 2016 og ”Best New Hybrid Cloud 2016"

For tredje året på rad tok TeleComputing hjem prisen for årets hostingpartner kåret av Microsoft. I begrunnelsen for utmerkelsen fokuseres det på at vi er fremoverlente, satser på den nyeste teknologien, og har vært en viktig bidragsyter til Microsofts skysatsning. I tillegg fikk vi prisen for ”Best New Hybrid Cloud 2016". Det vil i praksis si at vi er best i klassen til å kombinere lokale, norske skytjenester med Microsofts globale skyløsninger.

Partnerskapet med Microsoft har gjort det mulig for TeleComputing å tilby markedets mest moderne plattform for skyleveranser.

Hybric cloud of the year.jpg
Her mottar Kjell Tore Espeseth prisen for "Best new Hybrid Cloud 2016" på Cloud and Hosting Summit AWARDS.

Microsoft Office 365 og Microsoft Azure er sentrale elementer i våre leveranser

Office 365 har en naturlig plass i enhver bedrift og organisasjon. Det finnes ingen produktivitetsverktøy som er like omfattende og gjør samarbeid like effektivt som den siste kontorpakken til Microsoft. Dette er Office på sitt beste, alltid oppdatert og på alle enhetene du bruker.

Office 365 prod.png
IT handler imidlertid ikke bare om kontorstøtte, og for de fleste bedrifter er det helt andre løsninger som er forretningskritiske. Kritiske løsninger fortjener sikre og optimale tekniske plattformer, basert på teknologi fra Microsoft og andre ledende aktører. Her kan vi blant annet tilby Microsoft Azure skytjenester både fra Microsoft sine internasjonale datasentre og lokalt fra våre sikre lokasjoner i Norge.
TCHybridCloud 2.png
Har du behov for en kombinasjon av den aller nyeste teknologien sammen med mer tradisjonelle løsninger for eldre applikasjoner så løser vi det med hybride tjenester som kombinerer det tradisjonelle og velprøvde med markedets nyeste og mest innovative teknologi.

Kundereferanser

Hva sier våre kunder?

Våre kunder representerer et tverrsnitt av det nordiske næringslivet. I dag håndterer vi IT-drift for blant annet store private helseforetak, selskaper innen rådgivning, revisjon og advokattjenester, offshore og shipping, bygg og anlegg, finans, forsikring og eiendom.

Vi har også mange kunder innen industri, handel og retail, samt en rekke organisasjoner og forbund.

Dette gir oss unik innsikt i IT-drift for ulike behov – kunnskap som kommer deg til gode i form av stadig bedre og mer innovative løsninger for sikker, effektiv og enkel IT-drift. I tillegg kan du regne med en vesentlig reduksjon i dine IT-driftskostnader.
Les kundereferanser


EL-PROFFEN.jpg

"Når EL-PROFFENs elektrikere har vært på jobb, skal alt virke når kunden slår på bryteren. Det samme kravet stiller Norges største elektrikerkjede til sin IT-leverandør.

– Da vi inngikk avtale om ekstern IT-drift, var det viktig for oss å samarbeide med en aktør som hadde løsninger tilpasset vårt spesielle behov og som ikke var altfor stor. I tillegg spilte pris en viktig rolle. Alt dette har vi fått gjennom samarbeidet med TeleComputing."

Trond Salvesen, Markedsansvarlig i EL-PROFFEN.

Arkel Innlandet AS

"Vi er veldig fornøyd med tjenesten TeleComputing leverer til oss. For oss er kundeforholdet tipp topp, tommel opp! Enkelt og greit!

 

Erlend Sollien Amb, Daglig leder
Arkel Innlandet AS

EL-PROFFEN

Stadig flere bedrifter og organisasjoner tar konsekvensen av at det er kostbart og ineffektivt å selv drifte egne IT-systemer. EL-PROFFENs krav er at de skal ha sikker IT-drift uten ”hassle”. 

Trond Salvesen, markedsansvarlig
EL-PROFFEN

Martin Prestegård AS

TeleComputing sine løsninger sørger for at våre folk alltid har IT-tjenestene tilgjengelig hvor de måtte befinne seg. God support, samt tjenestene vi benytter. 

Kristian Prestegård, HR-og HMS-ansvarlig
Martin Prestegård AS

Arkel logo.png
EL-PROFFENlogo.png
Gagama Elektrologo-1.png
Martinprestega°rd.jpg

Kontakt oss

Vil du vite hvordan våre tjenester kan fungere for akkurat din bedrift? 
Ta kontakt med oss for en uforpliktet prat.