<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=116957359027108&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Blogg

Office 365

juli 30, 2018
By:

Utnytter du mulighetene i Office 365?

Mange bedrifter som har tatt i bruk Office 365 benytter bare deler av funksjonene som ligger i plattformen. Det ligger mange muligheter og funksjoner klar som vil øke produktiviteten og sikkerheten i din organisasjon. Vi hjelper deg i gang!

Hvordan komme i gang med samhandlingsmulighetene og analyseverktøyet, Power BI?

Vi har laget noen enkle startpakker som hjelper deg raskt i gang:

TEAMS OG ONEDRIVE         POWER BI 

Ønsker du mer informasjon om samhandling med O365?
Les vårt blogginnlegg: 
7 ting å huske på når du jobber i Microsoft Teams 

Her kan du også lese hvordan Ovesen Elektriske har forenklet hverdagen til de ansatte med hjelp av Teams.

Les også: Hva er Power BI - vi gir deg oversikten!

Ta kontakt med vårt consulting team så hjelper vi deg i gang:

JEG ØNSKER Å VITE MER 

Følg oss:

TeleComputing

TeleComputing har et sterkt fagmiljø på hybride skyløsninger, digitale samarbeidsverktøy, infrastruktur og sikkerhet, og hjelper kunder å utnytte dagens og morgendagens løsninger. Vårt motto er «Every challenge needs a partner», og uansett hvilke utfordringer kundene våre står overfor, skal de vite at TeleComputing er en partner å stole på. Vi tror på potensialet som ligger i å omfavne og dele kunnskap, styrken i å oppnå noe sammen og mulighetene som ligger i utvikling og endring. Derfor er våre kjerneverdier Embrace knowledge, Achieve together og Empower change. Vi har cirka 1.100 ansatte på 11 steder i 4 land og over 2 000 virksomheter som kunder i Norden. TeleComputing er i sterk vekst, og hos oss har du store muligheter for videreutvikling.