<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=116957359027108&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Blogg

 • oktober 1, 2018

  Governance i Microsoft Teams

  Jeg har hatt gleden av å bruke Microsoft Teams siden tjenesten først så dagens lys for snart to år siden. Siden Microsoft annonserte at Skype for Business Online på sikt skulle erstattes av Teams er det jobbet hardt fra Microsoft sin side for å dekke de samme funksjoner og muligheter i Teams. Nylig ble det annonsert at dette målet var nådd. 

 • juli 30, 2018

  Utnytter du mulighetene i Office 365?

  Mange bedrifter som har tatt i bruk Office 365 benytter bare deler av funksjonene som ligger i plattformen. Det ligger mange muligheter og funksjoner klar som vil øke produktiviteten og sikkerheten i din organisasjon. Vi hjelper deg i gang!

 • februar 15, 2018

  7 ting å huske på når du jobber i Microsoft Teams

  Teams, Microsofts chatbaserte samarbeidsverktøy, har nå eksistert i nesten et år. Jobber dere i Teams i dag eller tenker å ta det i bruk og lurer på hva som er viktig å tenke på? Mange nye funksjoner og forbedringer er på plass, som betyr at det nå er gode grunner til å begynne og jobbe i Teams. 

 • mai 30, 2017

  Hva er Office 365 Groups og Microsoft Teams, og hvorfor skal vi bruke det?

  Exchange og Outlook, Skype for Business Online, Yammer, SharePoint Online, Planner, OneNote – alle disse er Office 365-samarbeidsverktøy. Forestill deg Microsofts versjon av hammer, skrujern, målebånd og så videre. Dette er verktøyene deres, og avhengig av hva dere skal gjøre, bruker dere en kombinasjon av dem for å få jobben gjort. Verktøyene oppbevares deretter i en verktøykasse.

 • januar 27, 2017

  10 grunner til at du vil like Office 365

  Med Office 365 kommer du raskt i gang til en fast lav pris per måned – og brukerne har tilgang til alle skytjenester uansett hvor de er via PC, mobil eller nettbrett. Her har du 10 grunner til at du vil like Office 365:

 • november 16, 2016

  Office 365 tips som kan lette din arbeidshverdag


  Har du tatt i bruk Office 365? Selv om du kanskje er godt i gang med Office 365, kan det likevel være noen tips og triks her som kan lette din arbeidshverdag. 

   

1

Abonner på vår blogg.

Få tips, nyheter og kunnskap som kan hjelpe deg i din IT-hverdag. 

 

Abonner