<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=116957359027108&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Blogg

 • april 13, 2018

  Trygg oppbevaring av dine data i våre datasentre

  TeleComputing har en av sine datahaller i Green Mountain i Stavanger. TeleComputing var den aller første kunde som signerte avtale med Green Mountain, og leveransen har vært uten feil siden oppstart.

 • juni 21, 2017

  Fakta om Wannacrypt - hva har vi lært og hvilke tiltak anbefales

  Europa og resten av verden ble den 12.mai angrepet av utpressingsvirus. Dette ble et sannhetens øyeblikk for bedrifters arbeid med IT-sikkerhet. I Storbritannia ble blant annet store deler av sykehussektoren rammet. Hva har vi lært av dette? 

 • juni 20, 2017

  Huskeliste og sikkerhets tips før du tar ferie

  Før du starter ferien vil vi gi den en liten huskeliste og noen sikkerhets tips du bør gå gjennom før du logger ut av kontoret!

 • februar 13, 2017

  3 tips for å forebygge hackingangrep

  Å hacke et passord kan være en enkel jobb for "eksperter" som kan og ønsker dette. Det eksisterer mange lett tilgjengelige program for å gjette passord. Disse programmene tar ord fra ordlister og skriver dem om etter mange ulike regler for å teste alle passord som det er vanlig at folk bruker.

 • februar 8, 2017

  Sikre din bedrift for IT-angrep med enkle grep.

  Foruten de tekniske tiltakene man kan gjøre for å sikre sin bedrift for IT-angrep, anses kunnskap som et av de mest effektive tiltakene for å stoppe angrep på din bedrift. Sørg for at dine ansatte få den samme opplæringen som flere hundre tusen andre i private og offentlige foretak i Norge. 

 • februar 7, 2017

  De 4 mest effektive tiltakene for å stoppe dataangrep

  Nasjonal Sikkerhetsmyndighet NSM har utarbeidet en liste over de 4 mest effektive tekniske tiltakene for å stoppe angrep. Studier viser at disse fire tiltakene stopper opp mot 90% av internett-relaterte angrep. TeleComputing har produkter og tjenester for å dekke alle tiltak. 

Abonner på vår blogg.

Få tips, nyheter og kunnskap som kan hjelpe deg i din IT-hverdag. 

 

Abonner