<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=116957359027108&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Blogg

 • desember 12, 2018

  5 trender for digitalisering i 2019

  Intelligente sikkerhetssystemer (ISS) og machine-learning-as-a-service (MLaaS) er to av morgendagens største trender innenfor digitale løsninger. Men hva innebærer det og hvordan kan det hjelpe deg med å digitalisere bedriften? Lær mer om disse trendene - og flere - i dette blogginnlegget.   

 • desember 5, 2018

  4 trender for digital forretningsutvikling

  Digital forretningsutvikling er ikke lenger en trend, men en nødvendighet for at bedriften skal kunne effektivisere interne operasjoner og levere den beste kundeopplevelsen. Men hva er viktig for å oppnå suksess med den digitale transformasjonen? Her er fire trender som vil bli stadig viktigere.

 • august 22, 2018

  Hva er integrasjoner og APIer og hvorfor er de en nøkkel til digitalisering?

  I dette innlegget gjennomgår vi markedstrendene for integrasjoner, hva integrasjoner og APIer er og hvorfor de er viktige for innovasjon og digitalisering. Vi viser hvordan hybride skytilbud og sterk rådgivningskompetanse kan gi din bedrift konkurransefortrinn!

 • oktober 4, 2017

  Slik skaper IT vekst i bedriften

  Det er knapt et eneste aspekt av å drive en bedrift som IT ikke kan endre til det bedre. Sånt blir det vekst av.

 • september 1, 2017

  Slik digitaliserte SF Kino sin virksomhet ved hjelp av trådløst nettverk

  Vi får flere og flere enheter som må kommunisere med hverandre. Det er ikke lenger bare snakk om mobiltelefoner, datamaskiner og nettbrett, men også TV-er, lamper og forskjellige typer sensorer. I tillegg har WiFi de siste tiårene vokst fra å være en teknologi som bare brukes av de supertekniske, til å bli et krav for alle typer enheter med nettilkobling. Dette innebærer at selskaper som SF Kino ser nye muligheter for bedre drift.   

 • august 8, 2017

  Hva skiller digitale og analoge forretningsmodeller?

  I respons til digital disruption velger flere og flere selskaper å adoptere en digital forretningsmodell. Hva er det egentlig, og hva skiller det fra den analoge varianten?

Abonner på vår blogg.

Få tips, nyheter og kunnskap som kan hjelpe deg i din IT-hverdag. 

 

Abonner