<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=116957359027108&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Blogg

oktober 31, 2018
By:

Høydepunkter fra Integration Summit 2018

Nylig avholdt vårt datterselskap iBiz Solutions Integration Summit i Oslo og i Stockholm. På seminaret stilte kunder med sine egne fortellinger om hvordan integrasjoner bidrar til innovasjon og forretningsutvikling.

Cramo Group og Apotek 1 viste fra scenen hvordan de hadde tatt steget videre med iBiz Solutions på laget, og i salen var deltakere fra både offentlige og private virksomheter i Norge og Sverige. Keynote var ved Senior Program Manager for Azure Integration Services, Matthew Farmer, fra Microsoft. I denne snutten viser vi deg høydepunktene, og flere av deltakerne gir deg tips til hvorfor du bør prioritere å være med neste gang:)

 

Les også: Hva er integrasjoner og APIer og hvorfor er de en nøkkel til digitalisering?

Følg oss:

TeleComputing

TeleComputing har et sterkt fagmiljø på hybride skyløsninger, digitale samarbeidsverktøy, infrastruktur og sikkerhet, og hjelper kunder å utnytte dagens og morgendagens løsninger. Vårt motto er «Every challenge needs a partner», og uansett hvilke utfordringer kundene våre står overfor, skal de vite at TeleComputing er en partner å stole på. Vi tror på potensialet som ligger i å omfavne og dele kunnskap, styrken i å oppnå noe sammen og mulighetene som ligger i utvikling og endring. Derfor er våre kjerneverdier Embrace knowledge, Achieve together og Empower change. Vi har cirka 1.100 ansatte på 11 steder i 4 land og over 2 000 virksomheter som kunder i Norden. TeleComputing er i sterk vekst, og hos oss har du store muligheter for videreutvikling.