<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=116957359027108&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Blogg

 • juni 21, 2017

  Fakta om Wannacrypt - hva har vi lært og hvilke tiltak anbefales

  Europa og resten av verden ble den 12.mai angrepet av utpressingsvirus. Dette ble et sannhetens øyeblikk for bedrifters arbeid med IT-sikkerhet. I Storbritannia ble blant annet store deler av sykehussektoren rammet. Hva har vi lært av dette? 

 • juni 21, 2017

  5 tegn på at du ikke henger med i digitaliseringen

  For å lykkes som bedrift er du fullstendig avhengig av å tilpasse deg den digitale hverdagen. Dessverre er det ikke alltid like lett å oppdage om du henger bak konkurrentene. Disse fem tegnene kan være et godt sted å begynne.

 • juni 20, 2017

  Huskeliste og sikkerhets tips før du tar ferie

  Før du starter ferien vil vi gi den en liten huskeliste og noen sikkerhets tips du bør gå gjennom før du logger ut av kontoret!

 • juni 7, 2017

  Derfor bør du digitalisere bedriften

  Det digitale skiftet i samfunnet byr på operasjonelle og konkurransemessige utfordringer for mange bedrifter. Her er noen viktige grunner til at din bedrift må digitalisere i dag.

 • juni 6, 2017

  3 eksempler: Slik øker dere sikkerheten med Enterprise Mobility + Security (EMS)

  I dag forventer vi å kunne arbeide når som helst og hvor som helst, gjerne fra flere ulike enheter. Om mobil, laptop eller nettbrettet tilhører jobben eller ikke, spiller ingen rolle. Umiddelbar tilgang er et krav, men hva gjør du som IT-ansvarlig for å beskytte bedriftens informasjon under disse nye forutsetningene? Det finnes en enkel løsning. 

1

Abonner på vår blogg.

Få tips, nyheter og kunnskap som kan hjelpe deg i din IT-hverdag. 

 

Abonner