<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=116957359027108&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Blogg

 • januar 27, 2017

  10 grunner til at du vil like Office 365

  Med Office 365 kommer du raskt i gang til en fast lav pris per måned – og brukerne har tilgang til alle skytjenester uansett hvor de er via PC, mobil eller nettbrett. Her har du 10 grunner til at du vil like Office 365:

 • januar 27, 2017

  De 7 vanligste sikkerhets-tabbene bedrifter gjør

  Sikkerhetshull og hacking høres alvorlig ut. Det er kanskje noe som bare skjer med andre? Vi skaper, samler og deler mer informasjon i dag enn noen gang tidligere. Samtidig har denne informasjonen aldri hatt større verdi. Og jo større verdier vi besitter, jo mer utsatt er vi for tyveri – datatyveri. Dette er et problem som vokser i omfang og volder stadig mer skade for bedrifter.

 • januar 17, 2017

  Ledere kan lite om skyen  Det er urovekkende lite kunnskap blant ledere om skybaserte it-tjenester, til tross for at denne type tjenester er blitt en del av hverdagen. En undersøkelse gjort av YouGov for Telecomputing viser at to av fem ledere i bedrifter ikke vet hva skytjenester er eller hva de brukes til.

1

Abonner på vår blogg.

Få tips, nyheter og kunnskap som kan hjelpe deg i din IT-hverdag. 

 

Abonner