<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1867864750127251&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Blogg

 • TeleComputing
  april 7, 2017
  By
  0

  Skyvettregler


  Har du tatt påskeferie eller reist på ferie/hytta for å jobbe? Vi ønsker å dele noen "Skyvettregler" som kan være noe å tenke på i disse ferie/hjemmekontordager. 

   

 • TeleComputing
  mars 30, 2017
  By
  0

  Hva er Azure Stack - Den norske sky?

  TeleComputing er i sommer klar for å tilby den lokale varianten av skytjenesten Azure – Azure Stack. Eller Den norske sky,  som vi kaller den. Det ble lansert som et technical preview for et år siden, med kunder som har arbeidet i og testet plattformen lenge. Planen er å være blant de absolutt første som tilbyr Azure Stack-tjenester så fort det lanseres, gjennom våre lokale datasentre. Cloud Architect Hackim El Yahiaoui forklarer hvorfor det er en ideell IT-løsning for innovative bedrifter.

 • Björn Andersson, Technical Solution Architect
  mars 30, 2017
  By
  0

  Introduksjon til skytjenester – forskjellen mellom IaaS, PaaS og SaaS

  Skytjenester har kommet for å bli. Dette er første dele i vår bloggserie om hva som skiller skytjenester fra en tradisjonell IT-leveranse, og vi ser på ulike begrep som IaaS, PaaS og SaaS og hva som er forskjellen mellom dem.

 • Mikael Griffin, IT-rådgivare
  mars 21, 2017
  By
  0

  10 tegn på at du har behov for å investere i din digitalisering

  Hvordan vet du om du har behov for å investere i digitalisering? Er papirskjemaer og skap fylt med permer den mest effektive måten å drive forretning på? Her er 10 tegn som tyder på et behov for digitalisering.

 • TeleComputing
  mars 2, 2017
  By
  0

  Slik velger du moderne IT-løsninger som tiltrekker Generasjon Y

  Generasjon Y (også kalt "Millenials" eller curlinggenerasjonen) er den generasjonen som er yngst i arbeidsmarkedet. Dette er generasjonen som alltid er tilkoblet og tilgjengelig, en generasjon gjennomsyret av digital teknologi, der multitasking med håndholdte gadgets nærmest håndteres som en ny kroppsdel. 

 • TeleComputing
  februar 13, 2017
  By
  0

  3 tips for å forebygge hackingangrep

  Å hacke et passord kan være en enkel jobb for "eksperter" som kan og ønsker dette. Det eksisterer mange lett tilgjengelige program for å gjette passord. Disse programmene tar ord fra ordlister og skriver dem om etter mange ulike regler for å teste alle passord som det er vanlig at folk bruker.

Abonner på vår blogg.

Få tips, nyheter og kunnskap som kan hjelpe deg i din IT-hverdag. 

 

Abonner