<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=116957359027108&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Blogg

 • juli 20, 2018

  Hvordan kan helsevirksomheter arbeide for å ta bedre vare på pasientopplysninger?

  Å sikre kontinuitet ved en katastrofe er helt nødvendig for helsevirksomheter. Pasientenes helse og velferd er avhengig av at driften opprettholdes kontinuerlig. Hybridskyen er svaret. Her får du et omfattende system for sikkerhetskopiering og overholdelse av lover og regelverk. 

 • juli 2, 2018

  Hva er skytjenester og hva kan det gjøre for din bedrift?

  Vi har tidligere skrevet en bloggserie i 3 deler om "Introduksjon til skyen".  Vi skriver her litt mer om Cloud Computing eller skytjenester og hva det kan gjøre for din bedrift. 

 • mai 23, 2018

  Hvordan kan finansbransjen lykkes med å overholde de nye GDPR reguleringene?

  Finansbransjen er en av verdens mest regulerte bransjer, og 2018 er et år med flere frister for å overholde nye reguleringer fra EU. Det er avgjørende å forstå hva lovgiverne ønsker, og hvordan vi kan bruke skyløsninger til å dekke finansvirksomhetenes behov.

 • mai 22, 2018

  GDPR-verktøyet som gir deg full kontroll på dine data.

  Nye personvernregler trer i kraft snart, som innebærer nye plikter for bedrifter og nye rettigheter for brukere. De fleste virksomheter har store datamengder og behandler persondata, og som du må ha kontroll på for å etterleve de nye personvernreglene. Har du kontroll på informasjonen? Hva gjør du når 80 % av dataene er ustrukturert, usortert eller ligger i ulike filer, e-postmeldinger etc.? 

 • april 27, 2018

  Hva er Power BI - vi gir deg oversikten!

  Det finnes flere effektive Business Intelligence verktøy på markedet, så hvorfor benytte seg av Power BI? Vi viser deg mulighetene verktøyet kan gi deg. 

 • april 16, 2018

  Få ned kostnadene ved hjelp av ny skyteknologi

  Varehandelen er i kontinuerlig utvikling – dels for å møte endringer i kundenes behov og kjøpsmønstre, dels for å spare inn kostnader og effektivisere forretningsprosesser. Denne endringsprosessen påvirkes blant annet av sosiale medier, netthandel og skybasert teknologi.

Abonner på vår blogg.

Få tips, nyheter og kunnskap som kan hjelpe deg i din IT-hverdag. 

 

Abonner