<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=116957359027108&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Blogg

 • oktober 1, 2018

  Governance i Microsoft Teams

  Jeg har hatt gleden av å bruke Microsoft Teams siden tjenesten først så dagens lys for snart to år siden. Siden Microsoft annonserte at Skype for Business Online på sikt skulle erstattes av Teams er det jobbet hardt fra Microsoft sin side for å dekke de samme funksjoner og muligheter i Teams. Nylig ble det annonsert at dette målet var nådd. 

 • august 22, 2018

  Hva er integrasjoner og APIer og hvorfor er de en nøkkel til digitalisering?

  I dette innlegget gjennomgår vi markedstrendene for integrasjoner, hva integrasjoner og APIer er og hvorfor de er viktige for innovasjon og digitalisering. Vi viser hvordan hybride skytilbud og sterk rådgivningskompetanse kan gi din bedrift konkurransefortrinn!

 • juli 30, 2018

  Utnytter du mulighetene i Office 365?

  Mange bedrifter som har tatt i bruk Office 365 benytter bare deler av funksjonene som ligger i plattformen. Det ligger mange muligheter og funksjoner klar som vil øke produktiviteten og sikkerheten i din organisasjon. Vi hjelper deg i gang!

 • juli 20, 2018

  Hvordan kan helsevirksomheter arbeide for å ta bedre vare på pasientopplysninger?

  Å sikre kontinuitet ved en katastrofe er helt nødvendig for helsevirksomheter. Pasientenes helse og velferd er avhengig av at driften opprettholdes kontinuerlig. Hybridskyen er svaret. Her får du et omfattende system for sikkerhetskopiering og overholdelse av lover og regelverk. 

 • juli 2, 2018

  Hva er skytjenester og hva kan det gjøre for din bedrift?

  Vi har tidligere skrevet en bloggserie i 3 deler om "Introduksjon til skyen".  Vi skriver her litt mer om Cloud Computing eller skytjenester og hva det kan gjøre for din bedrift. 

 • mai 23, 2018

  Hvordan kan finansbransjen lykkes med å overholde de nye GDPR reguleringene?

  Finansbransjen er en av verdens mest regulerte bransjer, og 2018 er et år med flere frister for å overholde nye reguleringer fra EU. Det er avgjørende å forstå hva lovgiverne ønsker, og hvordan vi kan bruke skyløsninger til å dekke finansvirksomhetenes behov.

Abonner på vår blogg.

Få tips, nyheter og kunnskap som kan hjelpe deg i din IT-hverdag. 

 

Abonner