WINDOWS 10

Sommeren 2015 lanserte Windows sitt beste og sikreste operativsystem noensinne. Oppdateringen ruster brukerne for den digitale hverdagen vi står ovenfor i dag og i fremtiden. Fordelene og forbedringene er mange, og over 300 millioner mennesker har allerede tatt systemet i bruk. 


SIKKERHET FOR DEG OG DATAENE DINE

Operativsystemet Windows 10 beskytter deg mot kriminell og skadelig programvare. I dag står vi overfor svært utspekulert digital kriminalitet, og det er avgjørende for deg og dataene dine at du er godt nok beskyttet. Sikkerheten som kreves i dag er betydelig mer omfattende  enn den var for bare fire år siden. Sist Windows lanserte nytt operativsystem var i 2012, og på de fire årene har mange svakheter åpenbart seg, og kriminelle har videreutviklet sine måter å kontrollere maskiner og teknologi på. Den beste måten å beskytte seg mot hackere er derfor å oppdatere til nyeste Windows programvare. Vi hjelper deg og bedriften din med å være rustet for fremtiden. 

ET SIKKERHETSMESSIG KJEMPESKRITT

Operativsystemet har fire helt nye og revolusjonerende sikkerhetsfunksjoner som sikrer deg for fremtidens digitale utfordringer. Med biometrisk pålogging blir det tilnærmet umulig for en hacker å stjele brukernavn og passord, og det er kun din personlige biometrikk som kan låse opp datamaskinen. Windows 10 har både fingeravtrykk, ansikts- og irisgjenkjenning, noe som gjør det både sikkert og enkelt for deg som bruker. Det innebærer at du kan låse opp maskinen ved kun et blikk eller en berøring.

Windows Defender
Sikkerhetsløsning som beskytter deg hele døgnet, og for hvert minutt som går. Systemet oppfatter og stanser trusselen før brukeren i det hele tatt har oppdaget at noe var på gang. Programmet fjerner og ødelegger ondsinnet programvare, virus og spionprogramvare.

Windows-brannmur
Nettverksbeskyttelse som hemmer hackere og ødeleggende programvare ved å opprette en barriere mellom dine maskiner og resten av verden.

SmartScreen-filter
Beskytter deg i bruken av nettlesere som Microsoft Edge og Internet Explorer. Sørger for at du ikke får skadelige programvarer eller utsettes for phishing, og overvåker programvarer hele døgnet for deg.

Windows Hello
Biometrisk opplåsningsfunksjon og flerfaktorautentiserg av maskinen din. Dette er den tryggeste, enkleste og raskeste måten som finnes på markedet i dag.

Det er løpende oppdatering av systemet, slik at du hele tiden er beskyttet med beste sikkerhetskvalitet, selv om systemet og datamaskinen blir eldre.

UTVIKLET AV BRUKERNE, FOR BRUKERNE

I utarbeidelsen av Windows 10 har utviklerne latt seg inspirere av tilbakemeldinger fra reelle brukere. På den måten tilpasses innholdet de som bruker systemet hver dag. Én av nyhetene er personlig skrivebord, som innebærer at maskinen tilpasser seg brukeren, og lærer seg å kjenne dens bruk og behov. Med i pakken følger også Microsoft Edge som er en ny nettleser med skrive- og tegnefunksjon, slik at du kan tegne og gjøre notater rett inn i nettleseren. Cortana er operativsystemets personlige assistent og hjelper brukeren med å søke etter og finne frem til informasjon.

Har du spørsmål om Windows 10? Få svar her.

Spør, lær og løs i Microsoft-fellesskapet.