AVIS

”Just like us, they try harder”
- Vasant Mistry, Director IT & Group Commercial Services,
Avis Budget Scandinavia


Om Avis
Avis Budget er en av verdens mest kjente merkevarer og har det legendariske slagordet “We try harder” som sitt motto. Skal vi tro Vasant Mistry, som er den som i sin tid satte i gang prosessen med å  legge om IT-driften hos Avis, var det akkurat dette som gjorde at valget falt på TeleComputing.

Problemfri 
“Vi hadde tre ulike tilbydere i anbudet, men det var aldri noen tvil. TeleComputing var simpelthen bedre på hele leveransen, fra pre-sale til ferdig løsning”, forteller Mistry, “de prøvde rett og slett hardere å forstå og løse våre utfordringer. Dessuten overbeviste de oss om at de kunne håndtere en så stor omlegging på en profesjonell og problemfri måte”.  

Avis Budget hadde det man kan kalle en tradisjonell IT-driftsløsning med lokale servere og stor maskinpark, og med utfordringer knyttet til kundeservice og daglig drift på stasjonære og mobile enheter. Men det de virkelig ønsket seg var en enklere IT-hverdag.

“Én ting er at vi sparer 6-8 millioner kroner i året på å outsource IT-driften vår til TeleComputing, men den virkelige verdien er at vi slipper å tenke på servere, maskinpark, oppdateringer, sikkerhet og alt annet som hører med”, utdyper Mistry, “dermed kan vi fokusere på det vi er aller best til; nemlig fornøyde leiebil-kunder”.

Den ideelle kunden
TeleComputing har ansvaret for så å si hele IT-driften til Avis, som består av drøyt 600 brukere i Norge, Sverige og Danmark. 

“For TeleComputing er Avis Budget noe nær en ideell kunde, fordi vi får vist frem hele bredden i hva vi kan tilby”, sier Erlend Kræmer, som er key account manager hos TeleComputing, “de har noen løsninger fra tredjepart på deler av sin IT, og det er helt uproblematisk for oss, siden alle våre tjenester enkelt lar seg integrere og implementere i kundenes eksisterende løsninger”.

Ville valgt TeleComputing igjen
TeleComputing leverer i dag Managed Client til Avis, samt at vi drifter LAN, WLAN og Lync for å nevne noen tjenester vi leverer til dem.

“Jeg ville valgt TeleComputing igjen hvis jeg skulle gjennomføre en lignende prosess. Jeg er kort og greit veldig godt fornøyd med hele samarbeidet, og har ingen problemer med å anbefale dem videre til andre”, avslutter Mistry.